“Süper Doğaüstü” Yıldızı Jared Padalecki “Çocuklarla” Filminde Rol Alacak

“Süper Doğaüstü” Yıldızı Jared Padalecki “Çocuklarla” Filminde Rol Alacak

‘Supernatural’ dizisinin yaratıcısı Eric Kripke, kult dizide Sam Winchester rolünü oynayan Jared Padalecki’yi, şu anki projesi olan ‘Gangs’ adlı dizide oynaması için davet etti. Oyuncu kabul etti, ancak vücut yapısını istediği düzeye getirmek için zaman istedi.

Evet, bana geldi. Ve genellikle ona yüzde 90’ında, “Dostum, şu anda 41 yaşındayım, üç çocuğum var. Ben 25 yaşında değilim, günde üç saat antrenman yapardım. Biliyorum ki beni soydurtacaksın. Yani, işte yapışımdayım, ama sen bana sete gelmeden önce sekiz ay boyunca bir diyetisyen ve antrenör tutmama izin ver, dedim.

Padalecki’yi endişelendiren başka bir konu da dizinin “rahatsız edici mizah”ı. Bu ona hitap ediyor, ancak ailesinin bundan hoşlanacağını pek düşünmüyor. Anlaşılması gereken komik sahnelerde rol alacağı konusunda şüphesi yok.

Bunu izlemekten keyif alıyorum, ancak bunun içinde yer alıyormuş gibi düşünün. Benim çocuklarım var. Annem ve babam hala yaşıyor. Hem anneannem hem de dedem yaşıyor. Şov yayına çıktığında onların elektriğini nasıl keseceğimi bilmiyorum.

‘Gangs’ dizisinin dördüncü sezonu yaklaşıyor, prömiyeri 13 Haziran’da olacak. İlginç olan şu ki, dizide ‘Supernatural’dan iki oyuncu yer aldı: Jeffrey Dean Morgan (John Winchester) ve Jensen Ackles (Dean Winchester). Padalecki, muhtemelen beşinci bölümde görünecek gibi görünüyor. Tabii ki, sadece ailesinin evlerinin prömiyer sırasında elektriğini kesme yöntemini bulursa.