Super Mario Party Sonunda İlk Güncellemesini Aldı

Super Mario Party Sonunda İlk Güncellemesini Aldı

Yama notuna göre (evet, tekil bir not), güncelleme sadece Online Mariothon modunda sıralama verilerinin gösterilmesiyle ilgili bir sorunu çözdü. Bu, pek çok oyuncuyu üzdü, çünkü güncellemenin çözebileceği pek çok şey var.

 

Switch için Süper Mario Party, çevrimiçi çok oyunculu oyun sunan ilk Mario Party oyunudur, ancak oyuncular çevrimiçi ve yerel oyun için Online Mariothon modu ile sınırlıdır. Bu mod oyuncuların en yüksek puan için rastgele seçilen beş mini oyunda yarışmasını sağlar. Oyuncuların diğer seçenekleri yalnızca, serinin çevrimdışı moddaki masa oyunlarıdır.

Switch için Süper Mario Party çıktığından beri, oyuncular çevrimiçi modun ne kadar kısıtlayıcı olduğundan şikayet ettiler ve masa oyunlarının çevrimiçi ve yerel oyuna dahil edilmesini istediklerini açıkça belirttiler. Güncellemenin yalnızca bu kadar önemsiz bir şeyi düzeltmesi, oyuncuların olumsuz etkilemesine neden oldu.

 

Sadece beş ay içinde, birçok Süper Mario Party oyuncusu oyundan sıkıldığını söyledi. Tüm Mario Party serisinin biraz tekrarlayan bir seri olduğu biliniyor, bu kadar kısıtlayıcı çevrimiçi oyun ve çok az seçenekle, Süper Mario Party, ilgi kaybı nedeniyle birçok oyuncuyu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.

Oyuncuların oyundan gerçekten istediği şey genişletilmiş bir çevrimiçi mod, farklı oyun modlarında daha fazla çeşitlilik ve daha fazla tahta oyunu ekleyen DLC’dir. Ne yazık ki, Nintendo, şu anda Süper Mario Party veya oyuncularına fazla dikkat etmiyor gibi görünüyor.

 

Nintendo Switch için Süper Mario Party lansmanında genel olarak olumlu eleştiriler aldı ve 76 derecelik bir Metacritic skoru kazandı. Ancak, birçok eleştirmen oyunun dört tahta oyun haritası seçiminin çok az olması ve haritaların önceki Mario Party yayınları ile karşılaştırıldığında küçük olmasından şikayet etti.