Super Mario’yla hasret giderme zamanı!

Super Mario’yla hasret giderme zamanı!

Image

Time ile yaptığı bir röportajda Mario yaratıcısı Shigeru Miyamoto, oyunu Mario olarak başlatırken sonunda farklı karakterlerin kilidini açıp o karakterlerle devam edebileceğimizi söyledi.

“Bu sefer sadece Mario gibi oynamayacaksınız, oyuna girdikten ve bazı şeylerin kilidini açıp çeşitli koşulları yerine getirdikten sonra diğer karakterlerden biri olarak oynayabileceksiniz”

 Miyamoto bu karakterlerin kim olduğunu söylemedi, ancak Luigi ve Peach, ilk akla gelen kuvvetli tahminler olabilir.  Bu diğer karakterlerin kendilerine özgü hamle ve yetenekleri olup olmayacakları sorulduğundaysa, 

Bu karakterlerin belli görevleri gerçekleştirmesini veya bunlara ulaşmasını sağlamanın aksine oyunculara oyun yaratıcılığının daha fazla kilidini açan bir araç sunacağını 

belirtti. 

Bildiğiniz jetonları toplamaya çalışsanız bile, bunu farklı bir karakterle yapmanız bunu farklı bir şekilde yapmanız anlamına gelir; bunları keşfetmek de oyuncu açısından eğlenceli olabilir.

Super Mario Run indirmek için ücretsiz, ancak tüm içeriğin kilidini açmak için 10 $ ödemeniz gerekiyor. Diğer karakterler için ödeme yapılarak açılmasıyla ilgili ise henüz net bir bilgi yok.

Image

Miyamoto, bu Super Mario’nun iPhone’daki ilk Super Mario oyunu olduğu için tecrübeleri ve planları doğrultusunda çalıştıklarını ve iPhone Mario’su ya da oyunlarıyla ilgili yapılabilecek yeniliklerle ilgili beklentileri olduğunu vurguladı.

Super Mario Run 15 Aralık’ta iOS cihazlar için çıkıyor. Android içinse tam tarih belli değil. Ayrıca oyunu çok merak ediyorsanız gidip bir Apple mağazasını ziyaret ederek oyunun demosunu temin edebilirsiniz.

HEP iOS HEP iOS ! ANDROİD KİM Kİ!