Super Smash Bros. Ultimate 4.0 Güncellemesi Çıktı

Super Smash Bros. Ultimate 4.0 Güncellemesi Çıktı

Super Smash Bros. Ultimate 4.0 Güncellemesi

Super Smash Bros. Ultimate 4.0 Güncellemesi

Super Smash Bros. Ultimate‘in bir sunumu, oyuna yüklenebilecek yeni Dragon Quest kahramanlarını indirilebilir içerik olarak ayrıntılandırdı, ancak gelen tek değişiklik onlar değil. DQ kahramanları ile birlikte gelen 4.0 güncellemesi, kendi başına da birkaç değişiklik yaptı.

Sunumda ayrıntılı olarak açıklandığı gibi yama, Final Smash sayacınıza bir zaman limiti ekleyerek bekleme oyununu oynamayı zorlaştırır. Bu değişiklik, oyuncuları ilerlemeye teşvik etmek ve daha aktif savaşlar yapmada şansları varken kullanmaları için tasarlanmış gibi görünüyor. Rekabetçi oyuna bir Online Turnuva modu da eklenmiştir ve zaman zaman bazı çeşitler oluşturmak için özel kural setleri sunacaktır.

Çok fazla zorluk çekmeden sadece Adventure Moda girmek isteyen oyuncular için oyun çok kolay bir zorluk getiriyor. Ya da diğer insanların oyunlarını izlemek istiyorsanız, Spectate Mod artık kazananı tahmin etmek için ödüller sunuyor. Güncelleme ayrıca video kliplerinize ekran görüntüsü ekleme yeteneği gibi paylaşım işlevlerini de değiştiriyor.