Super Smash Bros. Ultimate Castlevania’den Simon ve Richter Belmont’u Ekliyor

Super Smash Bros. Ultimate Castlevania’den Simon ve Richter Belmont’u Ekliyor

Super Smash Bros. Ultimate Simon ve Richter Belmont

Super Smash Bros. Ultimate Simon ve Richter Belmont

Nintendo, bugünün Super Smash Bros. Ultimate Direct sunumunu tek değil, iki yeni karakterle ortaya çıkardı: Castlevania serisinden Simon ve Richter Belmont. Yeni savaşçılar, Luigi’nin doğaüstü canavarlarla dolu karanlık bir kaleyi keşfetmesiyle başlayan korkunç bir sinematik fragmanla tanıştırıldı.

Tıpkı Konami’nin klasik serilerinde olduğu gibi Simon ikonik kırbaçları da dahil olmak üzere savaşta birçok imzasını kullanıyor. Yönetmen Masahiro Sakurai’ye göre, Simon’un kırbacı biraz yavaş ve onu açık bırakır. Ancak diğer savaşçılardan daha uzun bir ortalama erişime sahiptir ve serbestçe kontrol edilebilir. Simon ayrıca kutsal su kullanmanın yanı sıra balta ve haç atabilir. Bu arada Final Smash’ına Grand Cross (Büyük Haç) denir; rakipleri bir tabuta sığdırır ve onları fırlatır.

Simon’ın sahnesi, Sakurai’nin oyunun en karanlık sahnesi olduğu Dracula’s Castle (Dracula Şatosu). Bırakılan seviye öğeleri etrafında şamdanlar saldıracaktır. Medusa ve Flea Man gibi ikonik Castlevania patronları ve düşmanlar da sahnede, tıpkı Dracula‘nın da ortaya çıkacağı gibi, onun ortaya çıkmasına neden olan koşullar bir gizem gibi görünse de bellidir. Sahne ayrıca 34 yeni ve klasik müzik parçasına sahiptir.

Bu arada Richter Belmont, Simon’a dayanan bir Echo Fighter. Kendi ayrı sesleri ve animasyonları var, ama onun hareketleri onun atalarına benziyor. Bir diğer ikonik Castlevania kahramanı, Alucard da, Ultimate’de bir Asist Trophy olarak görünür ve hareketleri, Symphony of the Night’dan ilham alıyor.