Superhot Sistem Gereksinimleri

Superhot Sistem Gereksinimleri

Superhot

Superhot

Superhot, Superhot Team tarafından geliştirilen ve yayınlanan bağımsız bir birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, geleneksel birinci şahıs oyunculu oyun mekaniğini izlemekle birlikte, oyuncu silah ve diğer silahları kullanarak düşman hedeflerini çıkarmaya çalışırken, oyun içindeki zaman yalnızca oyuncu hareket ettiği zaman ilerlemektedir; bu, oyuncu durumlarını değerlendirip uygun şekilde tepki verme imkânı yaratır ve oyunu stratejisi oyunlarına benzer hale getirir. Oyun, beyaz ve gri ortamın aksine, düşmanlar kırmızı ve silahları da siyah olan minimalist bir sanat stilinde sunuluyor.

Oyun, Superhot Team’in Eylül ayı tarayıcı tabanlı bir tanıtıma genişlettiği 2013 7 Gün FPS Challenge programında bir girdi olarak ortaya çıkmıştı. Gösteride dikkat çekince, ekip oyunu tamamlamaya finansman sağlamak için Kickstarter’ı kullanarak oyununu tamamladı. Superhot, Şubat 2016’da Microsoft Windows, OS X ve Linux için piyasaya sürüldü. Daha sonra Bir Xbox One sürümü Mayıs 2016’da ve bir PlayStation 4 sürümü Temmuz 2017’de piyasaya sürüldü. Daha fazla sanal gerçekliği desteklemek için oyunun yeniden oluşturulmuş bir versiyonu olan Superhot VR, daha sonra Oculus Rift, HTC Vive ve PlayStation VR gözlük setleri için çıktı.

Superhot, oyuncuyu minimalist bir çevrede ayarlar ve onları öldürmeye çalışan düşman saldırganları ele geçirir. Oyuncu tarafından yakalanan silahların sınırlı miktarda cephaneli olması, oyuncuya daha fazla cephane almak veya yakın dövüş ölümlerini kulanmasını gerektirir. Bir düşman mermisinde tek bir vuruş oyuncuyu öldürür ve oyunu yeniden başlatmalarını gerektirir. Oyun mekaniği çoğu nişancıya özgü olsa da, oyuncu sadece bir silah taşıdığında ya da ateş ettiğinde zaman normal şekilde ilerlemektedir, aksi halde zaman yavaşlar; Bu, oyuncuya mermi yolundan kaçınmak veya mevcut durumlarını daha iyi değerlendirmek için hareketlerini değiştirme fırsatı verir.

Superhot Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7
 – İşlemci: Intel Core2Quad Q6600 2,40 GHz
 – Bellek: 4 GB RAM
 – Ekran Kartı: GeForce GTX 650 (1024 MB Ram)
 – Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşlemci: Intel Core I5-4440 3,10 GHz
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: GeForce GTX 660 (2048 MB Ram)
 – Depolama: 4 GB kullanılabilir alan