Surviving Mars ve DLC’si Epic Games’de Ücretsiz

Surviving Mars ve DLC’si Epic Games’de Ücretsiz

Oyun koleksiyonunuza bir yenisi daha ekleniyor. Epic bu hafta kendi oyun platformu olan Epic Launcher daha fazla kullanılsın diye bir oyunu daha ücretsiz yaptı. Bu haftaki oyun Paradox Interactive’in geliştirdiği Surviving Mars ve oyun Epic Games Store’dan ücretsiz olarak temin edilebilir. Oyunun bir tane DLC’si ücretsiz olarak veriliyor.

Oyunun mağaza sayfasına girip oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bunun için her zamanki gibi 0 TL’lik bir satın alma işlemi gerçekleştirmiş oluyorsunuz. Ardından oyun hemen kütüphanenize ekleniyor. Ayrıca oyuna AI rakipler yükleyen ve normal fiyatı 22TL olan Space Race DLC’sini de ücretsiz temin edebilirsiniz.

Surviving Mars – Release Trailer

Ufak bir hatırlatma yapalım. Daha önceden de ücretsiz verilen ve oyunun ekstra içeriği olan Mysteries Resupply Pack’i de yükleyebilirsiniz. Oyunun diğer DLC’leri %15 ile %33 arasında indirime girmiş durumda. Eğer tüm koleksiyona sahip olmak istiyorsanız şu anda hepsini satın almanın tam sırası.

Epic Games gelecek hafta bir başka oyunu ücretsiz verecek. Her hafta merakla beklediğimiz ücretsiz oyunları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte kalın.