Syberia 2, Origin’de sınırlı bir süre için ücretsiz

Syberia 2, Origin’de sınırlı bir süre için ücretsiz

Syberia 3 şu an Kuzey Amerika’da olabilir ya da olmayabilir: Bu hafta başında sitesinden belirtildiği gibi, dün sabah Avrupa’da yayınlandı, 25 Nisan’a kadar da Kuzey Amerika’da yayınlanacak, ancak Steam’de şuan yayınlanmış gibi görünmekte. Nerede olursanız olun almak için beklemek zorunda değilsiniz. Alın oynayın; fakat burda bunun hakkında konuşmaya gelmedik.

Burada serinin önceki oyunu Syberia 2  ”On the House” programın bir parçası olarak Origin’de halen ücretsiz. On the house öncedende tartışıldığı gibi, Mass Effect 2 gibi çok haşır neşir olunan oyunların yanısıra oriinal Syndicate gibi eski süper klasikleri platformda rastgele indirim yapan bir program. Bu oyunlar yalnızca bir süre için ücretsiz oluyorlar ve kimse şimdiye kadar ne kadar süre kaldığını bilmiyor. Ancak onları bir kez alırsanız, artık kalıcı olarak sizin olacaklardır.

Syberia 2 orijinal olarak 2004 yılında piyasaya sürüldü, yani yeni bir oyun değil fakat gerçekten önemli bir saygınlığa sahip ve ayrıca Syberia 3 hakkında şüphelerinizi de en iyi bu oyunda yenersiniz.

Ve evet tekrar ediyoruz tamamen ücretsiz. İsterseniz fragmanı izleyip gözlerinize şenlik yaşatın.