Take-Two CEO, GTA 6 fragman sızıntısının şirkete zarar vermediğine inanmıyor.

Take-Two CEO, GTA 6 fragman sızıntısının şirkete zarar vermediğine inanmıyor.

Aralık ayının en büyük olaylarından biri, Grand Theft Auto 6’ın sızıntısının ve ardından yayınlanan ilk fragmanının olmasıydı. Take-Two’nun CEO’su Strauss Zelnick, IGN’ye verdiği röportajda sızıntıdan hayal kırıklığı duyduğunu ancak sonunda şirkete zarar vermediğini söyledi.

“Fragmanın duyurulması büyük haber haline geldiğinde şaşkına döndük, sonra fragmanın interneti salladığını gördüğümüzde çok mutlu olduk… bu yüzden çok mutlu ve heyecanlıyız,” dedi Zelnick. “Bilgi sızıntısı konusunda takımın her zaman hayal kırıklığına uğradığını, ancak sonunda bize zarar vermediğini düşünmüyorum.”

GTA 6’da oyundaki ilk kadın baş karakter, Lucia, Leonidas eyaletindeki Vice City’e geri dönüyor. Ayrıca oyuncuların Vice City’nin dışındaki farklı oyun alanlarında seyahat edebilecekleri bekleniyor.

GTA 6 fragmanının yayınlanmasından bu yana resmi kanalda 174 milyondan fazla görüntüleme toplandı. Oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için çıkış tarihi 2025’e planlanmış durumda. GTA 5 gibi, oyunun ilk çıkışında PC için piyasaya sürülmeyecek.