Talos Prensibi 2, AMD FSR 3 çerçeve üretimini destekleyen 1.1.0 güncellemesini aldı.

Talos Prensibi 2, AMD FSR 3 çerçeve üretimini destekleyen 1.1.0 güncellemesini aldı.

Croteam, The Talos Principle 2 için AMD FSR 3 kare üretim desteği ekleyen 1.1.0 yamasını yayınladı. The Talos Principle 2 başlangıçta DLSS 3’ü destekliyordu, ancak ciddi görsel sorunlar yaşandı.

Ayrıca, bu güncelleme, Lumen kullanılmadığında ışığın hızla değiştiği birçok durumu düzeltiyor. Yama aynı zamanda Lumen yapılandırmalarında ve Lumen olmadan birçok gölge ve AO artefaktını ortadan kaldırıyor.

1.1.0 güncellemesi ayrıca manzara detay seviyelerini iyileştirmeyi hedeflemektedir. Ayrıca uzak nesnelerin belirginliğini azaltmayı vaat ediyor. Ayrıca hareket halindeyken performansın kötüleşmesini azaltacaktır.

Croteam, oyuncuların bilgisayarlarının performansını ölçmek için kullanabilecekleri yeni bir yerleşik test aracı ekledi. Ekip, belirli sistem yapılandırmalarında hataları ortadan kaldırmak için shader sıkıştırma algoritmasını değiştirdi ve ön belleğe alma işleminin ilerleme göstergesini ekledi. Geliştiriciler, hacimli ses desteğini iyileştirmek için ses motorunu yeniden tasarladılar.

Tanımlı olarak, bu güncelleme bazı bulmacaların düzeltilmesini de içeriyor. Ayrıca oyun deneyimini ayarlamalar ve iyileştirmelerle birlikte getiriyor.