Tanrılar Savaşı: Ragnarok’un PC Sürümü 2025’in başında çıkacak

Tanrılar Savaşı: Ragnarok’un PC Sürümü 2025’in başında çıkacak

Sony’nin bu yıl eski PlayStation özel oyunlarının PC’ye yoğun bir şekilde yayınlanacağı yoğun bir çıkış planı var. Yarın halka açık platforma Horizon: Yasak Batı gelecek, ve mayıs ayında oyuncular samuray aksiyonu Ghost of Tsushima’yı alacaklar. Bu yıl iki büyük projenin PC’ye çıkması zaten büyük bir cömertlik ancak söylentilere göre yıl sonuna kadar The Last of Us Part 2’nin geliştirilmiş versiyonu da PC’ye gelecek. Son birkaç yılın en değerli PlayStation özel oyunu olan God of War: Ragnarok ise 2025’e kadar beklememiz gerekecek.

Sony’nin planları hakkında ilginç bilgiler paylaşan Silknight isimli bir içerik oluşturucu oldu. Bu kullanıcı, son zamanlarda yapılan duyuruları, Ghost of Tsushima’nın PC’ye çıkışı gibi doğru sızıntılar ile hızla ünlendi. Kaynaklarını hala gizli tutuyor ve söylediklerini doğrulamıyor olsa da henüz yanılmadı, bu yüzden ona güvenebiliriz.

Silknight’ın verilerine göre, Sony mevcut PlayStation özel oyunlarını PC’ye yayınlama stratejisini sürdürecek. Ona göre, Steam ve EGS’de konsoldaki tüm oyunlar çıkacak ve sadece zaman meselesi. Ekstra özel oyun statüsünü kaybedecek son büyük proje God of War: Ragnarok olmalı. Silknight’a göre, bu oyunun PC versiyonu 2025’in ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek, ancak biraz daha erken oyunu görebilme şansımız var.