Tarafını Seç! “Ejderha Evi” Dizisinin İkinci Sezonunun İki Fragmanı Yayınlandı

Tarafını Seç! “Ejderha Evi” Dizisinin İkinci Sezonunun İki Fragmanı Yayınlandı

“Ejderha Evi” yazarları, izleyicilere ikinci sezonun hangi tarafını seçeceklerini sunuyor: Reynire Targaryen’in siyah fraksiyonu mu yoksa Alicent Hightower’ın yeşil ekibi mi?

HBO, 16 Haziran’da prömiyeri gerçekleşecek olan ikinci sezon için iki benzersiz fragman yayınladı.

Dizinin hayali kıtası Westeros’ta, “Taht Oyunları” olaylarından 200 yıl önce Targaryen hanedanının yükselişini anlatıyor. Dizinin ikinci sezonu resmi olarak Ejderhaların Dansı’nın başlangıcını işaret edecek, Targaryenler arasında bir iç savaşı gösterecek.

Fantezi drama dizisi, yazar George R.R. Martin’in “Ateş ve Kan” adlı kitabına dayanıyor, bu kitap Targaryen hanedanının tarihini detaylı bir şekilde anlatmaktadır. İlk sezon, Prens Reyna Targaryen’in (Emma D’Arcy) Kral Viserys I’in (Patty Considine) seçilmiş varisi olarak adlandırma hakkı için mücadelesini ve Targaryenler arasındaki taht savaşını anlatıyor.

İlk sezonun ilk bölümü neredeyse 10 milyon izleyiciyi bir araya getirdi ve bu, HBO tarihinin en büyük prömiyeri oldu. 21 Ağustos – 23 Ekim 2022 tarihleri arasında yayınlanan 10 bölümlük birinci sezon “Ejderha Evi” ise.