Team Ninja, Rise of the Ronin’a Oyuncunun Zaman Kazanmasına Yardımcı Olacak Bazı Mekanikler Ekledi.

Team Ninja, Rise of the Ronin’a Oyuncunun Zaman Kazanmasına Yardımcı Olacak Bazı Mekanikler Ekledi.

The Rise of Ronin’ın çıkışına yalnızca üç gün kaldı, Team Ninja’nın son oyunu. Bu, stüdyonun açık dünyaya sahip ilk oyunu olacak ve oyuncular için yorucu olmamasını sağlamak için ellerinden geleni yaptılar. Oyuncuların oynamasını daha keyifli hale getirmek için Team Ninja, “oyuncuların zamanına saygı duymayı amaçlayan çeşitli mekanikler” oyunu dahil etti. Bu özellikler, açık dünya oyunları türü için karakteristik bazı sorunları atlamayı amaçlamaktadır.

İşte bu mekaniklerden bazıları: loot’un otomatik olarak yok edilmesi, atın üzerine otomatik binme, atın yollar boyunca kendiliğinden hareket etmesi, savaş dışında sınırsız dayanıklılık, çok sayıda hızlı seyahat noktası, aynı cut-scene’i iki kez izleme gereksinimi olmaması, kare atlamaları olan fotoğraf modu.

Temel yenilikler arasında, elde etmek istediğiniz minimum ekipman seviyesini seçme olanağı bulunmaktadır. Bu, daha düşük nadirlik değerlerine sahip herhangi bir loot’un otomatik olarak satılmasını veya parçalara ayrılmasını sağlayarak oyuncunun envanteri temizlemek için çok fazla zaman harcamasına gerek kalmayacağı anlamına gelir.

Bir başka zaman tasarrufu sağlayan özellik: Atınızı çağırdığınızda, karakter otomatik olarak ata biner, bunun için oyuncudan herhangi bir eylem istemez. Dahası, atın sırtında olduğunuzda, haritada herhangi bir yeri işaretleyebilirsiniz ve hayvan en uygun rotayı seçecektir.

Savaş sırasında eylemlerin dayanıklılık harcarken, keşif yaparken oyuncular uzun yürüyüşlere karışmayan sınırsız bir şekilde koşabilirler. Haritada gezinmek istemeyenler için, oyunda birçok hızlı seyahat noktası olacaktır.

Diğer seçenekler arasında, ölüm durumunda tekrar izlememek için hikaye kliplerini atlayabilme olanağı ve kare kare çekim modu bulunmaktadır, yani uygun olmayan bir anda fotoğraf modunu açarsanız, istediğiniz karenin elde edene kadar bir bir kare atabilirsiniz.

Rise of the Ronin, 22 Mart’ta PS5’te piyasaya sürülecek.