Team Sonic Racing Nintendo Switch, PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

Team Sonic Racing Nintendo Switch, PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

Team Sonic Racing

Team Sonic Racing

Sonic, hızlı tempolu arcade tarzı oyun ve arkadaşlarınızla oynamak için pek çok şans vaat eden yeni bir takım tabanlı yarış oyunu ile konsollara dönecek. Team Sonic Racing, Nintendo Switch, PS4, Xbox One ve PC’ye geliyor ve henüz resmi bir çıkış tarihi yokken Sega, hayranların bu kış için bekleyebileceklerini söylüyor.

Yarış oyunu, Sonic evreninden 15 oynanabilir karakter içerecek. Sega’nın son Sonic yarış oyunu, Sonic ve All-Stars Racing Transformed’in aksine, diğer oyun serilerinden gelen karakterleri de içeriyor. Karakterlerin her biri üç türden birine uygun olacaktır: Hız, Teknik veya Güç. Solo, kooperatif ve rekabetçi yarış modlarında rakiplerinize karşı mücadele edeceksiniz. Oyun ayrıca, performans özelleştirmeleri ve kaplamaları ile aracınızın görünümünü ve kullanımını değiştirmenize izin veren birçok araç seçeneğine de sahip olacak.

Oyun, çevrimiçi ve yerel kooperatif çok oyunculuğa odaklanacaktır; en fazla 12 oyuncu Grand Prix Mode, Exhibition Mode, Time-Trial ve Team Adventure Mode gibi çeşitli oyun türlerinde yarışabilir. Tüm modlar takım oyunu etrafında yapılandırılmıştır; oyuncular, takım arkadaşlarına yardım etmek ve rakiplerini yenmek, “Team Ultimate’ini açığa çıkarmak” için görevlendirilmekte ve saldırı ve savunma öğeleri ile yol boyunca ilerlemektedir.

Team Sonic Racing’in fiziksel ön siparişleri artık PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için oyunun web sitesinde yapılabilir. PC için oyunun fiziksel bir versiyonu olmayacak, ancak dört platform için dijital ön siparişler daha sonraki bir tarihte sunulacak.