Teamfight Tactics 19 Martta Mobil Cihazlar İçin Çıkacak

Teamfight Tactics 19 Martta Mobil Cihazlar İçin Çıkacak

         Son yılların en başarılı oyun firmalarından birisi olan Riot Games, geçtiğimiz yıl önemli duyurular yapmıştı. Bu duyurular arasında Teamfight Tactics'de bulunuyordu ve uzun bir süredir Play Store üzerinden ön kayıtlarda bulunuyordu. Uzun bir bekleyişten sonra nihayet oyunun çıkış tarihi belli oldu.

         Riot Games'in geçtiğimiz yıl tanıttığı strateji oyunu olan Teamfight Tactics, son zamanların en merak edilen mobil oyunlarından birisiydi. Özellikle oyunda Riot Games'in imzası olması oyuncuları oldukça heyecanlandırmaya yetiyordu.

     Teamfight Tactics, oyunculara gerçek zamanlı PvP savaşlar sunacak. Oyuncuların League of Legends'ta en sevdiği şampiyonların yer alacağı oyunun çıkış tarihine çok az bir süre kaldı.

       Gün içerisinde Altchar'ın yaptığı habere göre Riot Games'in Teamfight Tactics'i 19 Mart 2020 tarihinde iOS ve Android platformları için çıkacağı belirtildi. Uzun bir süredir mobil platformlar için ön kayıtları olan oyun, oyuncuların şu ana kadar büyük ilgisini çekmeyi başardı. Altchar, oyunun platformlar için ücretsiz olacağını da ayrıca belirtti.

       Bakalım uzun zamandır beklenen Teamfight Tactics beklentileri karşılayabilecek mi hep birlikte göreceğiz.