Techland, Dying Light 2 için yeni bir güncelleme yayınladı.

Techland, Dying Light 2 için yeni bir güncelleme yayınladı.

Techland şirketi, zombi aksiyonu Dying Light 2: Stay Human için yeni bir güncelleme ile yeni haftaya başlıyor. 1.45 numaralı güncelleme PC (Steam), Xbox ve PlayStation’da indirilebilir durumda.

Bu güncelleme duyurulmamış olsa da, iki hafta önce büyük bir Güncel Silahlar Güncellemesi aldığımızı düşünürsek, bundan çok ciddi bir şey beklememek gerekir. Ancak, oyunun dinamik dünyası ve derin hikayesi ile tanınan bir oyun olarak, her yeni güncelleme bu karmaşık evrene yeni bir şeyler getiriyor.

Techland henüz bugünkü güncelleme için resmi notları yayınlamamış olmasına rağmen, zaten bu güncelleme için hazırlıklar yapılan bazı sorunlar hakkında bilgi sahibiyiz. Özellikle, Kayıp Silah Deposu’nu geçerken “Delta – Paha Biçilmez” görevinin zorluklarına değiniliyor. Geliştiriciler bu sorunu kalıcı olarak çözmek için ellerinden geleni yapıyorlar, ancak şu anda oyunculara bu engelleri aşmak için geçici çözümler sunulmaktadır.

Resmi Steam veritabanında birçok dosyanın güncellendiğini görebilirsiniz, bu yüzden ilginizi çekiyorsa, Steam DB adresini ziyaret edebilirsiniz.