Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin’e karanlık aksiyonun yaratılmasında “Ninja Kaplumbağalar”ın ortak yazarı yardım ediyor.

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin’e karanlık aksiyonun yaratılmasında “Ninja Kaplumbağalar”ın ortak yazarı yardım ediyor.

Kevin Eastman, Ninja Turtles’in yaratıcılarından biri, yakın zamanda Game Informer ile TMNT: The Last Ronin çizgi roman serisinin yaklaşan video oyun uyarlaması hakkında konuştu. The Last Ronin, Turtles’ın en popüler çizgi roman serilerinden biridir ve oyuna dönüştürülmeye değer görünen tam olarak bu seridir, çünkü birçok insan onun hakkında duymuştur.

The Last Ronin çizgi romanı karanlık ve ürkütücü bir hikaye olup distopik bir gelecekte geçmektedir, burada tüm Ninja Kaplumbağaların sadece biri dışında öldüğü düşünülmektedir. Kim olduğunu açıklamayacağız, ancak bilmiyorsanız önerilir. Çizgi roman, sekizserlik hayranlarını ve seriye yeni başlayanları da çekerek beklenmedik bir başarı elde etmiştir. Bu başarı, TMNT’nin şu anki sahibi olan Paramount’u, hikayeyi genişletmek için yollar aramaya yönlendirmiştir. Ayrıca, yaklaşan “Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge” adlı animasyon filmi ile çelişme ihtimalinden kaçınılması gerekiyordu, bu film daha genç bir izleyici kitlesine yöneliktir.

Eastman Game Informer’a yaptığı röportajda birkaç detayı açıkladı. Oyun adaptasyonunu, çizgi romanın olgun tonunu ve temalarını aktarabilen mükemmel bir çözüm olarak gördü. Oyunun gelişimi Black Forest Games tarafından yürütülüyor ve PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC platformları için piyasaya sürülmesi planlanıyor. Eastman, projeye duyduğu heyecanı dile getirerek, gördüğü görsel efektlerin etkileyici olduğunu ve orijinal materyale uyduğunu belirtti.

Bir dizi TMNT oyununun yaratımında yer alan Eastman, seride en iyi oyunlar arasında sayılan bu oyunların geliştiricileriyle yeni oyun üzerinde çalışmaktadır. Olgun karakter yaklaşımını takdir eden özellikle çizgi roman hayranlarının çok mutlu olduğunu belirtti.

Gördüğüm her şeyi, geliştirme ekibiyle iletişim kurduğumuz her şeyi, sanki bazı set tasarımları ve karakterler doğrudan çizgi roman sayfalarından gelmiş gibi görünüyor. Çok güzel. Çok fantastik. Ve “Son Ronin” hayranlarının hemen hemen hepsi, benimle konuştuklarımda, çok, çok mutlu: “Eski Turtles’ı bir video oyunu şeklinde alacağız!”.

Görünüşe göre bu video oyunu, Ninja Turtles evrenini genişletme yolunda sadece ilk adım.