Tek Başına Karanlıkta Yeniden Yapımın İlk Saati

Tek Başına Karanlıkta Yeniden Yapımın İlk Saati

Yalnız Karanlık adlı klasik korku oyununun yeniden tasarlanmış sürümünün bugün yayınlanması planlanıyor. Orijinal olarak 1992’de piyasaya sürülen oyun, Pieces Interactive stüdyosu tarafından yeniden yapımı yapıldı ve Modern Resident Evil serisinin standartlarına uygun. Oyunculara kült projeye çağdaş grafikler, yeniden düzenlenmiş senaryo ve birçok diğer değişiklikle tamamen yeni bir şekilde yaklaşma şansı tanınıyor. Modern Alone in the Dark versiyonu nasıl görünüyor, hayaletin yayınlanmasından önce ağda ortaya çıkan oyun geçişleri sayesinde görebiliriz.

Yukarıda, Anahtar karakterlerden her biri için Yalnız Karanlık’ın ilk bölümünün oyun geçişlerini görebilirsiniz: Emily Hartwood ve Edward Carnby. Oyunun başında, senaryo ve oyun sürecinin her karakter için farklı olacağı açıkça anlaşılır, bu yüzden korku oyununu en az birkaç kez oynamak mantıklıdır. Güncellenmiş oyunun finale nasıl ulaşacağınızı merak ediyorsanız, hayranlar oyunun kedi sahnelerinden tam bir film montajladı, final sahnesi de dahil.

Hatırlatmak gerekirse, gazeteciler yeniden yapımın senaryosunu eleştirdi ancak Yalnız Karanlık’ın diğer avantajlarını övdü. Yeniden yapımın kalitesini bizzat bu akşam PC ve oyun konsollarında deneyimleyebilirsiniz.