Tekken 7 Ücretsiz DLC Çok Yakında Geliyor

Tekken 7 Ücretsiz DLC Çok Yakında Geliyor

Tekken 7 neredeyse bir yıl önce çıktı ve şu anda geliştirici Bandai Namco bir yıl dönümünü “içerikle dolu olacak” olan ücretsiz DLC’yi çıkartarak kutluyor. Ücretsiz DLC, 31 Mayıs’da yayınlayacak ve birkaç kostümün erken bir önizlemesini inceleyebilirsiniz.

Tekken 7

Tekken 7

Bandai Namco bu özel genişlemenin büyük olacağını söylerken, Tekken 7 sürekli olarak eklenti içeriği ile destekleniyor. Oyun, geçtiğimiz yıl içerisinde, Fatal Fury‘nin Geese Howard ve Final Fantasy XV‘in Noctis’i de dahil olmak üzere, oyuna son eklenen birkaç geçiş karakteri açıkladı. Oyun ayrıca geçen Ağustos ayında Ultimate Tekken Bowl‘u oyuna ekleyen tam bir DLC paketi aldı. Bu paketten farklı olarak, önceki DLC’nin maliyetine ekstra olarak veya 25 dolarlık Tekken 7 Season Pass‘ı satın almanızı gerektiriyor.

Geçen sene piyasaya sürüldüğünde, Tekken 7 çok sevilen dövüş oyunu serisinin büyük bir devamı olarak kabul edildi. Sunum sırasında sunucu sorunlarına rağmen, Tekken‘in zaman testli oyun geleneklerinin çoğunu takip ederken iyi sattı. Düzinelerce eşsiz dövüş tarzı ve melodram ve şakşak komedi karışımı sayesinde tavsiye edilmesi kolay bir oyundur.