Tekken 8 Ekibi Online Maçlardan Kasıtlı Çıkışı Önleme Mekanizması Üzerinde Çalışıyor

Tekken 8 Ekibi Online Maçlardan Kasıtlı Çıkışı Önleme Mekanizması Üzerinde Çalışıyor

Bandai Namco, Tekken 8’in çok oyunculu modunda ciddi değişiklikler yapmayı planlıyor. Oyuncuların maçtan kaçınmak için bilinçli olarak çıktığı durumlarla savaşmak için gelecekteki güncellemelerde oyunda bir oyuncu kaçma mekanizmasının olacağı bekleniyor.

Şu anda Tekken 8’de çıkma cezası sistemi bulunmadığı için insanlar ceza almadan rahatlıkla maçlardan çıkabiliyorlar. Ancak ekip, maçı hırsla bırakanları elemek ve yasal oyuncular için baş ağrısını önlemek için gelecekte bunun üzerinde çalışacaklarını duyurdu.

Öncelikle, sık sık çıkanlardan kaçınmak için bir çıkma sayacı uygulanacak ve gelecekte geliştiricilerin oyunu terk etmeyi yasaklamayı planladığı belirtildi. Başlangıçta Tekken 8 maçlarından çok sık çıkan oyunculara sadece bir uyarı gönderilecek, ardından kullanıcının davranışına bağlı olarak geçici veya kalıcı bir yasak uygulanacak.

Bandai Namco Games, oyuncuların hırsla maç bırakanları bildirmelerini tavsiye ediyor veya onların profilini ziyaret edip maça katılmayı kasıtlı olarak reddettiklerini bildirmelerini, bu durumun takım tarafından izleneceğini belirtiyor. Başka bir yol ise maçı kaydetmek ve Twitter’da #T8_report etiketiyle paylaşmak.