Tekken 8 için hikaye genişletme paketinin ekran görüntüleri sızdırıldı.

Tekken 8 için hikaye genişletme paketinin ekran görüntüleri sızdırıldı.

Sadece birkaç hafta önce, ünlü dövüş oyunu serisinin uzun zamandır beklenen devamının çıkışı oldu. Yeni nesil PC ve konsollarda Unreal Engine 5’in öncü özelliklerini kullanan, en büyük karakter listesine sahip olacak sekizinci tam oyun çıktı. Yeni dövüşçüler ve aynı zamanda ana Tekken 8 hikayesini sürdürme niyetinde olan güncellemelerle hızla genişleyecek.

Bandai Namco’nun hikaye tabanlı DLC planları hakkında resmi bir açıklama yapılmamıştır. Geliştiriciler şu anda sadece yalnızca yeni dövüşçüler ve özel arenaları içeren eklemelerin yol haritasını açıkladı. Ancak sızıntılar, yazarların hikaye tabanlı eklentileri piyasaya sürme planlarını kanıtlıyor.

Süzülen ekran görüntüleri, gelecek ek paketlerden bazı hikaye fragmanlarını kısmen gösteriyor. Sızıntılar Jun ve muhtemelen Leo’nun babasını gösteriyor. Beklendiği gibi, Tekken 8’in hikaye DLC’si ana oyunun finalini doğrudan sürdürecek ve Jun’un yıllar sonra geri dönmesinin nasıl mümkün olduğunu oyunculara anlatacak.

Dövüş oyununun hikaye tabanlı DLC’si, farklı karakterlerin ve belirli miktarda yeni içeriğin yer aldığı uzun bir epilog olacak. Ek paket muhtemelen ücretsiz olacak ve çok yakında piyasaya sürülebilir.