Tekken 8 Karakterlerinin Hepsinin 30 Yaşında Olduğuna Göre, Katsuhiro Harada Söylüyor

Tekken 8 Karakterlerinin Hepsinin 30 Yaşında Olduğuna Göre, Katsuhiro Harada Söylüyor

Tekken 8’in popülerliği zaten kanıtlandığı için, hayranların yeni ana karakterler hakkında daha fazla bilgi almak istemesi oldukça mantıklı. Bununla birlikte, oyunun yönetmeni Katsuhiro Harada, hayranların ihtiyaçlarını karşılamak yerine, yeni devam filmindeki tüm dövüşçülerin yaşları ile ilgili soruya oldukça resmi bir yanıt verdi.

Harada’ya göre, Tekken 8 ve genel olarak Tekken serisindeki tüm karakterlerin yaşı 30’dur. Başka bir deyişle, seri zaten 30 yıldır var, bu da karakterler için de geçerli. Bu nedenle, yeni beyanlara kadar bunu kanon olarak kabul edebiliriz.

Bu yıl TEKKEN serisi 30. yılını kutluyor. Yani hepsinin zaten 30 yaşında olduğu anlamına geliyor.

Bununla birlikte, Harada, hayranları troll etmek için sadece kendi sayfasını kullanmıyor. Aynı zamanda takımın lider tablosunda sahte maçlar yoluyla şöhrete ulaşan çıkar amaçlı kişilerin olduğunu bildirdi.

Ona göre, geliştiriciler “şu anda” onlarla uğraşıyorlar, muhtemelen en iyi oyuncuları tarıyor ve yasadışı yollarla elde edilen tüm rekorları siliyorlar. Bandai Namco’nun bununla başa çıkıp çıkamayacağı bilinmiyor, çünkü bu eylem seride yeni bir dolandırıcılık biçimi değil, ancak en azından geliştiricilerin bunun farkında olduğu biliniyor.

Hatırlatmak gerekirse, Tekken 8’in piyasaya sürülmesi 27 Ocak’ta PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC’de gerçekleşti.