Tekken 8’in Hikaye Modunun Final Bölümüne Bile Ulaşamayan Oyuncu Sayısı İstatistiklere Göre Çok Yüksek

Tekken 8’in Hikaye Modunun Final Bölümüne Bile Ulaşamayan Oyuncu Sayısı İstatistiklere Göre Çok Yüksek

Hikaye modu, birçok oyuncu için bir dövüş oyununun ana odak noktası değildir ve bu yeni bir şey değildir. Bununla birlikte, Tekken 8’in yönetmeni Katsuhiro Harada, çoğu oyuncunun hala The Dark Awakening’in sonuna – veya daha doğrusu sonlarına – ulaşmadan biraz hayal kırıklığına uğradı.

X sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımda Harada, “istatistiklere göre çoğu oyuncunun hikaye modunun sonuna ulaşmadığının açık olduğunu” belirtti ve oyunun en iyi ve en kötü sonucuna ilişkin kendi fikri olduğunu vurguladı, ancak bu konuda her oyuncunun kendi kararını vermesine izin verdi. Ona göre, olay örgüsünden biri 1990 yılında tasarlanmıştı.

“Bu senaryo, NAMCO’nun kurucusuna Masa Nakamura’ya 1990’ların başında anlattığım bir senaryoydu (sanırım 1996-1997 yıllarında bir oditoryum sunumu sırasında). O zamanlar, yönetim kurulu başkanı bunun için kaç tane daha ana karaktere ihtiyacımızın olduğunu sordu ve ben de 10 yıl için – üç oyun daha. Peki, şimdi hepimiz sonucu biliyoruz… 2024 yılı!” yorumunu yaptı.

Eğer 2023, Street Fighter 6 ve Mortal Kombat 1’in çıkışıyla dövüş oyunları için zafer dolu bir yıl olduysa, 2024 sadece doğru adımla değil, aynı zamanda her iki ayakla da başlayacak. Bandai Namco’dan yeni piyasaya sürülen Tekken 8, uzun yıllar boyunca bu kategoride en iyi oyunlardan biri olma potansiyeline sahip güçlü bir aday.

Presse ve halktan harika eleştiriler alan Tekken 8 zaten PS5, Xbox Series ve PC için mevcut.