Temtem – First Aid Görevi Nasıl Yapılır?

Temtem – First Aid Görevi Nasıl Yapılır?

Temtem’de Qutemal Dojo’yu yendikten sonra, hikayeyi ilerletmek için tamamlanması gereken birkaç görevin kilidini açacaksınız. Bu görevler ile sizden ilaç almanız, Matthew’i hapishaneden kurtarmanız ve Narwhal’ı tamir etmeniz istenecek. Size nasıl tamamlayacağınızı göstereceğimiz ilk görev ilaç almak olacak. First Aid görev kılavuzumuzu okumaya devam edin.

Önemli Not: Bu görevi tamamlamak için Beached Narwhal görevindeki aside dayanıklı sörf tahtasına ihtiyacınız var.

Temporium’dan İlaçları Alın

Bu görevin ilk kısmı Quetzal Temporium’dan ilaç satın almak. Bunu yapmak için Quetzal’daki Temporium’a gidin ve binanın sağ tarafındaki Quetzalian Satıcısı ile konuşun. Ona ilaca ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Ücretsiz olarak bir tane First-Aid Medicine alacaksınız. Elinizdeki bu ilaçla, Narwhal’a geri dönün.

Temporium’dan İlaçları Alın

İlacı Octlana’ya Götürün

İlacı aldıktan sonra görevin bir sonraki adımı ilacı Octlana’ya götürmektir. Octlana Narwhal enkazında bulunuyor. Oraya geri dönmeden önce zaman kazanmak için diğer iki göreve başlamalısınız. Bunlar Free Matthew ve Beached Narwhal. Asit geçirmeyen sörf tahtasını elde edene kadar Beached Narwhal görevini tamamladığınızdan emin olun, böylece kaza alanına geri dönebilirsiniz.

Aside dayanıklı sörf tahtası aldıktan sonra Octlana’ya geri dönün ve ona ilacı verin. Çabalarınız için size teşekkür edecek ve size TC016: Held Anger verecek. Ardından onun için iki kişi bulmanızı isteyecek.

İlacı Octlana’ya Götürün

Izel’i ve Kemal’i Bulun

İlacı Octlana’ya teslim ettikten sonra, sizden birkaç kişi bulmanızı isteyecektir. Bu kişiler Izel ve Kemal. Her ikisinin konumu aşağıdaki gibidir:

  • Izel: Quetzal’in batı tarafında, çıkıştan sonraki ilk ev. Evin içinde 1 tane Squeezer almak için Izel ile konuşun. Ona kayıp seyyah Kemal’i sorun. Onu bulmak için Jaguar Lounge’a gitmenizi söyleyecek.
  • Kemal: Jaguar Lounge’a gidin ve Iztli’ye Kemal’i sorun. Iztli, Jimena’ya barda oturan yaşlı bayana sormasını söyleyecek. Öğrenmek için Jimena ile konuşun. Sonra bir madenci ya da demirciye Kemal’in yerini sorabilirsiniz. Güvende olmak için lokaldeki herkesle Kemal hakkında konuşun ve çıkın. Ardından gardiyanlar ve Manki ile bir ara sahne ortaya çıkacak.

Demirci loncasının yanındaki Manki’ye gidin. Evin içinde Kemal’i yatakta bulacaksınız. Onunla konuşun.

Kemal ile diyaloğu bitirdikten sonra, Manki ile konuşmanızı söyleyecektir. Quetzal’da ihtiyacınız olan her şeyi tamamladıktan sonra size Rock Hop’u nasıl kullanacağınızı öğrenmeniz gerek. Öğrenmek için Manki ile konuşun. Bu konuşmadan sonra size Rock Shield’i verecek.

Üç ana görevin tamamlanmasının ardından Quetzal havaalanında Kaptan Magda ile konuşmanız gerekir. Kaptan Magda size uçağın kalkmasının imkansız olduğunu söyleyecek, bu yüzden diğer tek seçenek Rock Hop. Rock Hop’ı nasıl yapacağınızı öğrenmek için Manki ile görüşmeniz gerekecek.

Izel’i ve Kemal’i Bulun