Temtem – Free Matthew Görevi Nasıl Yapılır?

Temtem – Free Matthew Görevi Nasıl Yapılır?

Temtem’de Qutemal Dojo’yu yendikten sonra, hikayeyi ilerletmek için tamamlanması gereken birkaç görevin kilidini açacaksınız. Bu görevler ile sizden ilaç almanız, Matthew’i hapishaneden kurtarmanız ve Narwhal’ı tamir etmeniz istenecek. Size nasıl tamamlayacağınızı göstereceğimiz üçüncü görev Matthew’i kurtarmak olacak. Free Matthew görev kılavuzumuzu okumaya devam edin.

Önemli Not: Bu görevi tamamlamak için Beached Narwhal görevindeki aside dayanıklı sörf tahtasına ihtiyacınız var.

Hapishanede Captain Koli ile Konuşun

Bu göreve başlamak için hapisten çıkıp Captain Koli ile One-Eyed Matthew hakkında konuşun. Captain Koli, One-Eyed Matthew’i hapishaneden çıkarmayacak, bu yüzden onun için bir görevi tamamlamanız gerekecek. Tamamlanmasını istediği görev, Xolot Reservoir’daki kayalık bir adadan eski bir simge ortaya çıkarmaktır. Bunu yapmayı kabul edin ve sonra geldiğiniz yere geri dönün.

Hapishanede Captain Koli ile Konuşun

Ancient Idol Nerede Bulunur?

Aside dayanıklı sörf tahtanızı kullanarak yukarıdaki haritada işaretli alana gidin ve Naolin ile tanışın. Onunla bir savaş başlatmak için Naolin ile konuşun. Simgenin yeri hakkında bilgi edinmek için Naolin’i yenin. Simge konumuna gidin (yukarıdaki haritada da işaretlidir).

İkinci konumda iki koruma ile karşılaşacaksınız. Ancient Idol’ü almak için onları yenin. Captain Koli’ye Ancient Idol’ü geri götürün.

Ancient Idol Nerede Bulunur?

Ancient Idol’ü Captain Koli’ye Teslim Edip Matthew’i Kurtarın

Hapishaneye gidin ve Ancient Idol’ü Captain Koli’ye verin. Bunu yaptığınızda Matthew’i serbest bırakacak. Matthew size Narwhal’a geri döndüğünü bildirecektir.

Üç ana görevin tamamlanmasının ardından Quetzal havaalanında Captain Magda ile konuşmanız gerekir. Captain Magda size uçmanın imkansız olduğunu söyleyecek, bu yüzden diğer tek seçenek Rock Hop. Rock Hop’ı nasıl yapacağınızı öğrenmek için Manki ile görüşmelisiniz.

Ancient Idol’ü Captain Koli’ye Teslim Edip Matthew’i Kurtarın