Terminator 2 tamamiyle GTA 5’e Uyarlandı

Terminator 2 tamamiyle GTA 5’e Uyarlandı

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

Birkaç yıl önce, İnternet, Terminator 2’den kovalamaca sahnesini gösteren bir video hakkında çok heyecanlıydı, GTA 5’te yeniden hazırlandı. Bu çok etkileyici bir başarıydı, ancak şimdi daha da etkilenmenin zamanı geldi: birisi Terminator 2’yi tamamen yeniden GTA 5’e uyarladı.

Kramer’s Media’nın eseri olan bu yeniden yapılanma tamamen Rusça, ancak oyunun tadını çıkarmak için bu dili anlamanıza gerek yok. Demek istediğim, hepimiz Terminator 2’yi onlarca kez gördük, değil mi?

Aşağıda yerleştirmiş olduğumuz video, GTA 5’in vanilya assets’leri ile elde edilemedi, bunun yerine Terminator 2 ile ilgili çeşitli karakter ve nesne modelleri için bir grup mod kullanıldı. Oluşturan açıkça bunun üzerinde çalışmak için çok zaman harcamış: Muhtemelen bittikten sonra yüklenen bu video Youtube’nin bölümlere kesme özelliği ile kesilmiş. Ancak, aşağıda gömülü olan kombine özellikli filmin tamamı geçen ayın başlarında yüklendi.

Terminatör 2 şu anda benim pc de oynanamıyor (keşke olsaydı), ancak orijinalin görüntüsünü ve sinematiğini yansıtacak gibi görünüyor ve vanilya GTA 5 yerlerinin filmle ne kadar uyumlu olduğunu açıkçası bilmiyorum. Bir fincan çay yapın ve tadını çıkarın.