Terminator: Dark Fate – Defiance Oyununun Yayınlanması – Oyun İyi İncelemeler Alıyor ve DRM Koruması Yok

Terminator: Dark Fate – Defiance Oyununun Yayınlanması – Oyun İyi İncelemeler Alıyor ve DRM Koruması Yok

Bugün Terminator evreninde geçen bir RTS strateji oyunu olan: Terminator: Dark Fate – Defiance’in, Slitherine Ltd stüdyosu tarafından piyasaya sürüldü. Oyun, IGN Italia tarafından 85 puan, Multiplayer.it tarafından ise 80 puan aldı.

Geliştiriciler, oyunun zor ve titizlikle düşünülmüş görevlerini, ayrıca derin ve heyecan verici çatışma simülasyon seviyesini övdüler. Oyun iyi bir RTS stratejisi olarak adlandırılıyor, ancak eleştirmenler, yaratıcıların Skynet yerine Legion’u düşman olarak kullanmaları gerektiğini belirttiler. Eleştirmenlere göre oyun, strateji oyunlarına ve Terminator serisine hayran olanlar için uygundur.

Oyuncunun tek oyunculu kampanyasında “The Founders” fraksiyonunun lideri rolünü üstlenip “Legion”un insanlığın son kalıntılarını yok etme planını bozmaya çalışacaktır. Ayrıca oyunda çok oyunculu mod bulunmaktadır: oyuncuya “The Founders”, “Legion” veya “Resistance” gibi üç farklı fraksiyonu oynama fırsatı verilir. Savaş sırasında taktiksel kararlar almak ve çeşitli teknikleri ve piyade birliklerini kullanmak gereklidir.

Oyun, herhangi bir DRM olmadan PC için piyasaya sürüldü – oyunu RUNE grubu internete yükledi. Oyunda resmi Rusça metin localizasyonu bulunmaktadır.