Terminatör: Hayatta Kalanlar 24 Ekim 2024’te Yayınlanacak – İlk Ekran Görüntüleri ve Fragmanı İzleyin

Terminatör: Hayatta Kalanlar 24 Ekim 2024’te Yayınlanacak – İlk Ekran Görüntüleri ve Fragmanı İzleyin

Proje duyurulmasından iki yıl sonra, Terminator: Survivors, NACON Connect 2024 etkinliğinde tanıtıldı. NACON Milan tarafından geliştirilen bu açık dünya hayatta kalma oyunu, 2009 yılında geçen orijinal bir hikayeye dayanıyor ve Skynet tarafından tetiklenen nükleer kıyamet sonrası geçiyor.

Bu, oyuncuların John Connor’ın direniş grubunun kurulmasından önce Skynet ile karşı karşıya gelmeleri gerekeceği anlamına geliyor. Oyuncular, bu post-apokaliptik dünyada diğer insanlarla (aynı kaynaklar için savaşanlar) ve tabii ki makinelerle mücadele ederek hayatta kalmaya çalışacaklar. Başlangıçta karakter, Skynet ve Terminator’lerin varlığından habersiz olacak. Ancak bu hızlı bir şekilde değişecek ve insanlar ile makineler arasındaki çatışmanın gerçeğini öğrenen oyuncular, diğer hayatta kalanlarla bir araya gelecekler.

Hikayede, franchise’dan tanıdık karakterlerin yanı sıra oyuna özel olarak yaratılmış tamamen yeni karakterler de yer alacak. Ayrıca, oyun John Connor’ın direnişini kurmaya yol açacak. Oyun sürecinde, açık dünyada kaynak toplama, üsü geliştirmeye olanak tanıyacak. Terminator: Survivors tek başına oynanabileceği gibi kooperatif çok oyunculu desteği de olacak.

Oyun 24 Ekim’de Steam’de erken erişime açılacak, konsol lansmanı ise daha sonraya planlanmış durumda. Oyunda Rusça altyazı bulunacak.