TES 3: Morrowind’ın hayran yapımı remakesinin yeni ekran görüntülerinde Nchuleft’teki Dwemer harabeleri

TES 3: Morrowind’ın hayran yapımı remakesinin yeni ekran görüntülerinde Nchuleft’teki Dwemer harabeleri

Skywind geliştiricileri, The Elder Scrolls 3: Morrowind’i Skyrim motorunda yeniden oluşturan bir proje olan Skywind’in çok yakın zamanda yeni ekran görüntüleri paylaştı. Bu sefer geliştiriciler, Bethesda Game Studios’un klasik RPG’sinin hayran yapımı yeniden yapımında Gri Vadi bölgesinde bulunan Dwemer harabeleri Nchuleft’in nasıl görüneceğini gösterdi.

Ekran görüntüleri, projenin güncellenmiş yapısını ve dokularını mükemmel bir şekilde gösteriyor. Açıkçası, bu bizim büyüdüğümüz Morrowind değil. Bu görüntülere bakarken, Skywind projesinin gönüllülerinin sahip olduğu büyük yeteneği ve yaptıkları zorlu çalışmayı takdir etmekten başka bir şey gelmiyor.

Ne yazık ki, Skywind’in henüz kesin bir çıkış tarihi yok ve projenin yakın bir zamanda tamamlanması pek olası görünmüyor. Bununla birlikte, Morrowind gibi büyük miktarda içeriğe sahip rol yapma oyunlarında, Skywind’in mod yapımcılarından çok zaman alması gerekecek.

Geliştirme tamamlandıktan sonra, Skyrim ve Morrowind sahipleri için ücretsiz olacak, bu da PC oyuncularına Morrowind’e yeni bir bakış açısı kazandıracak.