Test Drive Unlimited Solar Crown, düşündüğünüzden daha önce piyasaya çıkabilir.

Test Drive Unlimited Solar Crown, düşündüğünüzden daha önce piyasaya çıkabilir.

Test Drive Unlimited Solar Crown’ı bekleyenler için Test Drive Unlimited serisinin yeni bir bölümü için iyi haberler var. Oyunun PC, PS5 ve Xbox Series konsollarında en geç 31 Mart 2024 Pazar gününe kadar, yani iki ay içinde çıkacağı görünüyor. Yayıncı Nacon, son gelir raporunda, geniş kapsamlı bir arcade yarışının Test Drive Unlimited 2’den 13 yıl sonra bu finansal yılın dördüncü çeyreğinde piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Son kez Solar Crown’ı resmi olarak “Racer” fragmanında gördük, bu Aralık ayının ortasında ortaya çıktı. Teaser sırasında bize etkileyici bir Corvette C7 ZR1 ve onun için mevcut olan büyük bir ayar yelpazesi gösterildi. Oyun motoru kullanımı geliştirici KT Racing’in projesine güvendiğini gösteriyor ve Hong Kong adasının ne kadar güzel göründüğünü göz önünde bulundurarak, bunun nedenini anlamak mümkün.

Nacon Connect’te Temmuz 2020’de duyurulan Solar Crown, ilk kez 2022 yılı Mayıs ayında ertelendi. Temmuz 2023’te tekrar ertelendi. Stüdyonun emeği en azından bir süre için aynı ayda kapalı beta testine katılanlar tarafından kullanıldı.