Thanos Sınırlı Bir Süre için Fortnite’a Geliyor – Fortnite Avengers: Infinity War Modu

Thanos Sınırlı Bir Süre için Fortnite’a Geliyor – Fortnite Avengers: Infinity War Modu

Fortnite Avengers: Infinity War Modu

Fortnite Avengers: Infinity War Modu

En büyük film ve anın oyunu çarpışmak üzere. Bugün Epic Games, Avengers: Infinity War kötü adamı Thanos’u canlandıracak olan battle royale oyunu Fortnite’a yeni ve sınırlı bir zaman etkinliği getirdi. Geçit, yaratıcı bir şekilde “Infinity Gauntlet Limited Time Mashup” olarak adlandırılan yeni bir mod halinde gelecek. Oyuncuların Thanos‘a dönüşmek için haritanın çevresinde yer alan Sonsuzluk Taşlarını toplayabilecekleri ve böylece kayda değer bir güç artışı sağlayacağı bir mod olacak.

Infinity War yönetmenleri Joe ve Anthony Russo’ya göre, çift, oyunun büyük hayranları ve filmi düzenlerken genellikle Fortnite oyununa gizlice girerlerdi. Bu da bir fikire yol açtı. Epik yaratıcısı yönetmen Donald Hartard, Entertainment Weekly’ye “Bu çağrıyı Joe’dan aldım. Ve birbirimizin çalışmalarını birazcık gözden geçirdikten sonra, bu çılgın fikirlerle beyin fırtınasına başlarız. Yaptığımız her şeyin, hem Fortnite hem de Avengers: Infinity War için süper otantik olması ve her ikisinin de hayranlarının heyecanlanacağı bir şey olması çok önemliydi.” diye söyledi.

Yeni mod, yarından başlayarak tüm platformlarda ücretsiz olarak sunulacak, ancak ne kadar uzun süreceği net değil. Ama son zamanlarda başlatılan ve Fortnite’ın dördüncü sezonu ile iyi uyum sağladı gibi görünüyor. Bu da oyunu dramatik bir şekilde değiştiren büyük bir meteor çarpması sonucu yeni bir süper kahraman teması oluşturmuştu.