The Crew 2 Çıkış Tarihi Açıklandı

The Crew 2 Çıkış Tarihi Açıklandı

The Crew 2

The Crew 2

The Crew 2 Çıkış Tarihi

Ubisoft, The Crew 2 için yeni bir çıkış tarihi duyurdu. Açık dünya yarış oyunu; Far Cry 5 ve bir başka oyunla birlikte bu ay yayınlanacaktı ama ertelendi. Oyun şimdi 29 Haziran’da PS4, Xbox One ve PC’ye gelecek.

Yayın tarihine ek olarak Ubisoft, Motor Sürümü adı verilen The Crew 2’nin özel bir versiyonunu duyurdu. Bu sürüm yalnızca yayıncının çevrimiçi mağazasından edinilebilir ve sezonluk geçişi, birkaç kıyafet ve araç içeren Motorsports Deluxe Paketi, Ekip temalı bir plaka, çelik kitap çantasıi yol haritası ve dört çıkartma gibi oyunun bir kopyasıyla birlikte birkaç bonus eşya içerir.

Motor Sürümü’nü alan oyuncular aynı zamanda 26 Haziran’da, oyuna üç gün erken giriş hakkına sahip olacaklar. Buradan seçtiğiniz platform için Motor Sürümü satın alabilirsiniz. Başlığın herhangi bir baskısının önceden sipariş edilmesi, oyunculara, Mercedes-AMG C 63 Touring Car 2016 ve Harley-Davidson Iron 883 2017 gibi birkaç özel aracı içeren bonus Legendary Motors Pack’i de kazandıracak.

Eğer Haziran ayına kadar bekleyemezseniz, Ubisoft The Crew 2 beta için kayıtları açtı. Ayrıca, ilk oyun The Crew‘de aylık zorlukları tamamlayarak oyuncuların gelecek oyun için araçların kilidini açmasını sağlayan The Crew Rewards Program’ında yer alarak otomobil koleksiyonunuzu oluşturmaya da başlayabilirsiniz. Ubisoft’un web sitesinde “Rewards Program” hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

The Crew 2 öncülü gibi, oyuncuların “tamamen motorsporları için yeniden şekillendirilmiş” bir açık dünya ABD’sinde dolaşmasına izin veren bir yarış oyunudur. Oyun, oyuncuların “Fast Fav” özelliği ile anında geçiş yapabildikleri çeşitli kara, su ve hava tabanlı araçlara sahiptir.

Kaynak: 1