The Current War Fragman – Thomas Edison Rolünde Benedict Cumberbatch

The Current War Fragman – Thomas Edison Rolünde Benedict Cumberbatch

The Current War

The Current War

Benedict Cumberbatch‘i Thomas Edison olarak ve Michael Shannon’ı George Westinghouse olarak izleyeceğimiz The Current War; yeni yüzyıla güç kazandıracak olan endüstriyel çağın elektrik sisteminin en büyük mucitleri arasındaki keskin rekabetin epik hikayesidir. J.P. Morgan’ın desteğiyle Edison, Manhattan’ı aydınlatarak dünyayı göz kamaştırır hale getiriyor. Ancak Nikola Tesla’nın yardım ettiği Westinghouse, Edison’un doğru akım tasarımında ölümcül kusurları fark etmiştir. Bir akım savaşı başladığında; Westinghouse ile Tesla, her şeylerine karşı bahislerini riskli ve tehlikeli alternatif akımdan yana yaptı. 

Akademi Ödülü adayı Benedict Cumberbatch (The Imitation Game, Doctor Strange) Thomas Edison rolünde, George Westinghouse rolünde olan Michael Shannon (Waco, Nocturnal Animals) ile birlikte yer alıyor. Filmde aynı zamanda Katherine Waterston (Fantastic Beasts and Where to Find Them, Alien: Covenant), Tom Holland (Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming), Matthew Macfadyen (Ripper Street, Anna Karenina) ve Tuppence Middleton (War & Peace, The Imitation Game) gibi oyuncular da var. Ayrıca, Nicholas Hoult (X-Men: Apocalypse, Mad Max: Fury Road) Nikola Tesla rolünde oynuyor. 

Filmin senaryosu Michael Mitnick (The Giver) tarafından yazıldı. Yönetmenliğini ise Alfonso Gomez-Rejon (Me and Earl and the Dying Girl) yaptı. Basil Iwanyk (Wind River, Hotel Mumbai), Timur Bekmanbetov ve Harvey Weinstein filmin yapımcıları. 

The Current War 24 Kasım’da sinemalarda olacak. Fragmanına göz atabilirsiniz. 

The Current War Fragman