The Division 2 Açık Beta Fragmanı ve Yeni Detayları Yayınlandı

The Division 2 Açık Beta Fragmanı ve Yeni Detayları Yayınlandı

Tom Clancy’s The Division 2 İncelemesi

The Division 2 Açık Beta

The Division 2 Açık Beta

Ubisoft, The Division 2 için bir kaç özel betaya ev sahipliği yaptı. Ancak bu hafta sonu yayıncı PS4, Xbox One ve PC’deki tüm oyunculara ilk açık beta sürümü ile yaklaşan nişancıyı deneme şansı veriyor. Testin ilerisinde Ubisoft, bazı içerik oyuncularının deneyimleyebileceklerini gösteren yeni bir fragman paylaştı.

The Division 2 açık beta, 1-4 Mart tarihleri arasında üç platformda da olacak. Bu süre zarfında, oyuncular Normal ve Hard modlarda üç ana göreve başlayabilecekler. Bunlardan ikisi, Grand Washington Hotel ve Jefferson Trade Center, daha önce oyunun özel betaları sırasında gösterilmişti. Viewpoint Museum ise bu test için yeni.

Açık beta, özel testlerden birkaç şekilde daha farklı olacaktır. İlk olarak, Ubisoft seviye sınırını 8’e yükseltiyor. Ayrıca ilave bir Skirmish PvP haritası (Capitol Ruins) ve iki farklı çeşidi olan bir başka Skill, Chem Launcher (Riot Foam ve Explosive Vapor) olacak. Son olarak, Ubisoft iki ek Settlement Projects ekliyor.

Bunun üzerine, oyuncular açık beta sırasında beş yan görevi ve The Division 2’nin oyun sonu içeriğinin bir parçasını deneyebilecekler. Oyuncular Jefferson Trade Center’ı tamamladığında, bir oyun sonu görevinin ve üç tane 30. seviye karakterin kilidini açarlar. Oyun sonu görevi, oyuncular kilitlenmemiş karakterlerden biri olarak giriş yaptığında başlayacaktır.

Ubisoft, bu hafta sonu açık beta sürümü hakkında daha fazla bilgiyi oyunun resmi sitesinde paylaştı. The Division 2, 15 Mart’ta PS4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek.