The Division 2 Beceri Hatası Düzeltildi

The Division 2 Beceri Hatası Düzeltildi

Tom Clancy’s The Division 2 İncelemesi

The Division 2 Beceri Hatası

The Division 2 Beceri Hatası

The Division 2‘de becerilerin doğru kullanılmasını önleyen bir hata keşfedildi ve Ubisoft bir düzeltmenin çok yakında yolda olduğuna dair güvence verdi. Buradaki hata hem becerilerin kullanılma süresini hem de desteklenmelerini etkiler.

Division subreddit’indeki oyuncular hatanın tetiklemesinden sonra sadece birkaç dakika boyunca yeteneklerin etkisizleşmesine neden olduğunu söylüyor. Daha sonra, garip bir şans eseri olarak, cooldown zamanlayıcı normalden önemli ölçüde kısa olan 15 saniyeye sıfırlanıyor. Topluluk hatayı sınamayı denedi ve şu ana kadar belirli bir nedeni tespit edemedi.

İyi haber, bunun çok daha uzun sürmeyecek olması. Bir bakım notunda, Ubisoft 18 Mart günü kısa bir bakım periyoduyla hatayı düzelttiğini söylüyor. Ancak hatayla ilgili “kalan sorunlar” olabileceği konusunda uyarıyor. Ekip, haftanın ilerleyen saatlerinde bunları başka bir yamayla çözmeyi hedefliyor. Bu arada Ubisoft, ana suçlu olarak göründüğü söylenen “Extra” ve “Overlap” yeteneklerinden kaçınmayı önerdi.

Oyuna gelecek olursak; düşman tipleri, savaşçılarla mücadeleyi zorlaştırmaya, kazandığınız ve aldığınız ekipman farklı ve değerli hissettirmeye devam ediyor. Yıkılan ortamlar merak uyandırmaya devam ediyor ve bazen o kadar etkileyici ki devam etmeden önce kendinizi ekran görüntüsü almaya ihtiyaç duyabilirsiniz. The Division 2’de hala görülecek çok şey var.