The Division 2 Güncellemesi Çıktı

The Division 2 Güncellemesi Çıktı

The Division 2 Güncellemesi

The Division 2 Güncellemesi

Ubisoft, Tom Clancy’s The Division 2 için yeni bir güncelleme daha yaptı. Title Update 4 şimdi PS4, Xbox One ve PC’de yayında ve ganimet nişancısına yeni bir uzmanlık getiriyor: yeni bir beceri ve kendine ait bir silah olan minigun Gunner.

Gunner uzmanlığının kilidini açmak için, her birinin kendi hedeflerini ve ödüllerini içeren beş challenges aşaması olan Special Field Research‘ü tamamlamanız gerekir. Beş aşamayı da tamamladığınızda, Gunner’a erişim kazanacaksınız.

Bu arada, Year One Pass’ı satın alan kişiler hemen Gunner’ın kilidini açacaklar. Bununla birlikte, aşağıdakiler de dahil olmak üzere, özel kozmetik ürün çeşitlerinin kilidini açmak için Special Field Research challenges görevlerine devam edebilirsiniz:

 – Fisticuffs ve Front Flex ifadeleri
 – Charcoal ve Detritus donanım boyaları
 – Rosethorn ve Pineapple silah skinleri
 – Gunner maskesi ve Gunner uzmanlık üniforması

Daha önce de belirtildiği gibi Gunner, Ubisoft‘un “bonus zırhı sayesinde gelen hasarı korurken, düşmana kısa sürede büyük hasar verebileceğini” söylediği hızlı ateşli bir silah olan minigunı kullanıyor. Gunners ayrıca düşmanların korunmalarını ve hareket etmelerini önleyecek olan Riot Foam Grenades da atabilirler. Bu arada Banshee işaret yeteneği hedefleri birbirine karıştırabilir.

Ubisoft, The Division 2 için daha fazla içeriğe sahip. Oyun, birincisi bu yaz gelecek olan birinci yıl yol haritasının bir parçası olarak üç DLC bölümü alacak. E3 2019’da Ubisoft, oyuncuların yeni anlatı ve oyun fırsatları keşfetmek için keşfedilmemiş yerlere seyahat etmelerini sağlayan ücretsiz etkinlikler olan bu yeni Expeditions hakkında daha fazla ayrıntı paylaştı.