The Division 2 için Planlananlar ve DLC Pass Detayları

The Division 2 için Planlananlar ve DLC Pass Detayları

Tom Clancy’s The Division 2 İncelemesi

The Division 2 için Planlananlar

The Division 2 için Planlananlar

Tom Clancy’s The Division 2, PS4, Xbox One ve PC için birkaç hafta içinde piyasaya sürülecek ve Ubisoft’un önceki oyunda yaptığı gibi, piyasaya sürüldükten sonra düzenli bir içerik akışıyla desteklemeyi planlıyor. Oyunun yaklaşmakta olan açık beta sürümü öncesinde Ubisoft, The Division 2 için ilk yılında planladığı içeriği belirledi.

Oyunun 15 Mart’ta yayınlanmasının ardından Ubisoft, yavaş yavaş yeni bölümler, kipler, uzmanlıklar ve daha fazlasını tanıtacak. Her şey “lansmandan kısa bir süre sonra” gelmeye başlayacak yeni bir kale olan Tidal Basin ile başlıyor. Ayrıca piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra, serinin ilk sekiz oyuncu baskını olan Operation Dark Hours olacak.

Ardından Ubisoft, The Division 2’nin D.C. Outskirts: Expeditions başlıklı ilk lansman bölümünü bu yaz başlatacak. Bu bölümde iki ana görev ve bunun yanı sıra oyuncuların “kayıp bir konvoyun kaderini araştırdığı” yeni bir mod yer alacak. İkinci bölüm, Pentagon: The Last Castle, sonbaharda gelecek ve aynı şekilde iki yeni ana görev tanıtacak. Üçüncü bölümün gelmesi ise kışı bulacak.

The Division 2 Year 1 Pass

The Division 2 Year 1 Pass

Bahsedilen içeriğin tümü ücretsiz olarak tüm oyunculara açık olacak. Ancak daha erken ulaşmak isterseniz, Ubisoft oyun için Year 1 Pass sunuyor. Pass ücreti 40 dolardır. Oyunculara oyunun ilk yılı boyunca lansman sonrası bölümlere yedi günlük erken erişim hakkı ve ayrıca yeni uzmanlık alanlarına anında erişim sağlar. Pass sahipleri ayrıca sekiz Classified Assignments ve bir miktar özel kozmetik alacak.

Ücretsiz içeriğe ek olarak, The Division 2’de kozmetik ürünler satan bir oyun içi Apparel Store da bulunacak. Ubisoft bunların isteğe bağlı olacağını ve oyunda para harcayanların harcamayanlara göre bir avantaj sağlamayacağını vurguluyor. The Division 2’nin ilk içerik yılı hakkında buradan oyunun web sitesinde daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

The Division 2’nin açık beta sürümü, 1-4 Mart tarihleri arasında PS4, Xbox One ve PC’de olacak. Üç ana görev ve beş yan görev yer alacak. Önceki özel testlerin aksine seviye sınırı 8’e çıkarılacak ve ilave bir Skirmish PvP haritası (Capitol Harabeleri) ve Skill (Chem Launcher) olacak.