The Division 2 Özel Beta Gelecek Ay Başlıyor

The Division 2 Özel Beta Gelecek Ay Başlıyor

Tom Clancy’s The Division 2 İncelemesi

The Division 2 Özel Beta

The Division 2 Özel Beta

Ubisoft, The Division 2 için özel bir beta açıkladı ve oyunculara yeni kurguya ilk kez bakmalarını sağlayacak. Özel beta 7 Şubat’ta başlayacak ve 10 Şubat’a kadar sürecek ve oyunu önceden sipariş eden herkese açık olacak. Resmi site üzerinden kayıt yaptırmış olsanız da, betaya katılmak için tercih edilen platformdan girilecek.

Beta ile ilgili daha fazla detayın yakında geleceği söyleniyor, ama zaten bildiklerimizden bazı detayları derleyebiliriz. The Division 2, toplumları sarsan bir salgının hikayesini sürdürüyor, ancak New York’taki ilk oyun ortamından ABD başkenti Washington DC’ye geçti. Devam oyunu, dünyayı etkilemek için oyuncu seçimine daha fazla odaklanarak, ilk oyundaki gerçekçi ganimet odaklı RPG öğelerini geri getirecek.

Bir salgının Black Friday alışverişi sırasında dağıtılan enfekte dolar faturaları ile yayıldığını belirten ilk oyuna göre Division, düzeni geri getirmek ve salgını durdurmak için gönderilmiştir. Ancak görünüşe göre başarısız oldular ve şimdi Washington DC delinmiş bir kabuk gibi, bu yüzden gizli hükümet kurumu tekrar sahaya sürülüyor.

PC’deki The Division 2, Steam‘den ziyade dağıtım için yeni başlatılan Epic Games Store‘u kullanacak ve Ubisoft kısa süre önce sistem gereksinimlerini açıkladı. The Division 2 Sistem Gereksinimleri konunmuza göz atabilirsiniz. Oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 15 Mart’ta geliyor.