The Division 2 Özel Beta: Kayıt, Tarihler ve Dahil Olanlar

The Division 2 Özel Beta: Kayıt, Tarihler ve Dahil Olanlar

Tom Clancy’s The Division 2 İncelemesi

The Division 2 Özel Beta

The Division 2 Özel Beta

The Division 2 için özel beta neredeyse gwldi ve katılmak için bilmeniz gereken tüm bilgileri sıraladık. Ubisoft, demoda daha sonra yeni içeriğin kullanıma sunulacağını açıkladı.

The Division 2, Washington DC’de anlatılan bir hikaye için ilk oyunun New York şehri kurgusunu terk etti. Yağma tahrikli RPG elemanları ve The Division‘ın geri dönüşünden üçüncü şahıs cover temelli atıcı mekaniği geliyor. Ama bu devam bir oyuncunun seçimlerinin oyun dünyasını nasıl etkileyeceğine daha büyük bir odaklanma sözü veriyor.

The Division 2, 15 Mart’ta Xbox One, PS4 ve PC için çıkacak. Daha önce Steam için programlanan PC sürümü şimdi Epic Games Store’da yayınlanacak.

The Division 2 Özel Beta Ne Zaman?

Division 2’nin özel beta sürümü 7 Şubat’ta başlayacak ve 11 Şubat’ta sona erecek. Beta, Xbox One, PS4 ve PC’de mevcut olacak.

The Division 2 Özel Betaya Nasıl Katılınır?

Özel betaya katılmak için davet edilmeniz gerekir. İki şekilde davetiye alabilirsiniz. The Division 2’den ön sipariş verebilir ya da davet kazanmak için oyunun ana web sitesine kaydolabilirsiniz. Ama oyuna ön sipariş vermek, katılmak için tek garantili yoldur.

Oyunu kullanıma sunmadan 24 saat önce önceden yükleyebilirsiniz. PC’de oynamayı planlıyorsanız, Ubisoft’un tavsiye ettiği PC özellikleri 1080p ve 60fps için, 4 GB VRAM’lı bir AMD RX 480 veya Nvidia Geforce GTX 970, 8 GB RAM ile eşleştirilen AMD Ryzen 5 1500X veya Intel Core I7-4790 gerektirir.

The Division 2 Özel Betada Ne Yapabilirsiniz?

The Division 2 özel beta sürümünde oldukça fazla içerik var gibi görünüyor. 7 Şubat’ta, birkaç ana görev, çeşitli açık dünya etkinlikleri, PvP modlarından biri ve üç Dark Zones’dan birine erişebileceksiniz.

İki ana hikaye görevinden birincisi Grand Washington Otel’de, ikincisi ise Jefferson Ticaret Merkezinde yer alacak. Dünyayı keşfederken, ek beş yan görev daha bulacaksınız. İsterseniz, The Division 2’nin yeni Skirmish PvP moduna katılabilir veya Dark Zone East’e gidebilirsiniz. Özel beta zamanınız boyunca yedi seviyeye kadar sıralayabilecek ve kullanabileceğiniz yeni becerilerin kilidini açabileceksiniz.

8 Şubat’tan itibaren, oyun içi içeriğinin kilidi özel beta sürümünde açılacak. Üç yeni uzmanlıktan birinin yanı sıra, bir seviye 30 ajanı deneyebileceksiniz. Ayrıca bir oyun içi istila edilmiş görev mevcut.