The Division 2 PvP Detayları Açıklandı

The Division 2 PvP Detayları Açıklandı

Tom Clancy’s The Division 2 İncelemesi

The Division 2 PvP

The Division 2 PvP

Ubisoft, PvP oyununun The Division 2‘de nasıl görüneceğini açıkladı. Oyunda iki tür PvP çok oyunculu olacak. İlki oyunun Dark Zones (Karanlık Bölgeler)’inde gerçekleşecek.

İlk oyunun Dark Zone’na benzer şekilde, The Division 2’nin doğusu, güneyi ve batısı olan üç Dark Zone, diğer oyunculara karşı harekete geçmeyi seçebileceğiniz PvEvP alanlarıdır. Bir blog yazısında, Ubisoft, başkalarına karşı saldırgan eylemler gerçekleştirirseniz, oyuncuların sizi nasıl algıladıklarını nasıl değiştirdiğini açıkladı. Dark Zones’dan birindeki diğer oyunculara saldırırsanız, üç tane statünüz olacak.

Çoğunlukla agresif, ancak diğer oyunculardan çalmak veya bir tedarik dropunu ele geçirmek gibi nispeten zararsız eylemler yapıyorsanız, bir Rogue olarak etiketleneceksiniz. Bir Rogue olarak, Dark Zones etrafında rasgele hareket eden bir karaborsa görevi gören Thieves Den’e girebilirsiniz. Den’den çıkmak sizi normal durumunuza döndürür, ancak Rogue iken bir oyuncuyu öldürmek Disavowed olmanıza neden olur.

Disavowed olmak sırtınızda bir hedef boyar. Sizi öldüren diğer oyuncular ödül kazanır, bu yüzden Dark Zones’u keşfederken dikkatli olmalısınız. Yeterli oyuncu öldürürseniz, Manhunt statüsüne geçersiniz. Manhunt statüsündeyken ödül avcılarıyla hala mücadele etmek zorunda kalacaksınız, ancak üç rastgele SHD terminalinden birine ulaşabilir ve ününüzü temizleyebilirsiniz.

The Division 2’nin ikinci PvP oyun biçimi, Conflict denilen daha geleneksel, organize bir çok oyuncudur. Conflict iki moda ayrılır: Skirmish ve Domination. Skirmish takımın ölüm eşiğidir, Domination ise hedefleri yakalamaya ve diğer takımdan savunmaya odaklanır. Ubisoft, her iki modun da oyuna dahil olacağını belirten üç harita açıkladı: Capital Ruins, Stadium ve Georgetown.

The Division 2, 15 Mart’ta Xbox One, PS4 ve PC için yayınlanacak. Daha önce Steam için planlanan oyunun PC sürümü şimdi yalnızca Epic Games Store’da çıkacak. Oyunu satın alıp almayacağınıza karar vermeden önce oyunu denemek istiyorsanız, gelecek ay piyasaya sürülen her üç sistem için de bir beta olacak.