The Division 2 Test Sunucusu Açacak

The Division 2 Test Sunucusu Açacak

Genel test sunucuları tam olarak ne demektir: Geliştiricilerin, piyasaya sürülmeden önce yeni şeyleri test etmek için kullandığı halka açık oyun sunucuları. Geliştiriciler gibi oyuncular da bu sunuculara sıcak bakar, çünkü herkesten önce yeni içeriğe göz atmanın kolay bir yolu ve büyük çevrimiçi oyunlar için nispeten yaygın hale geldi. Yakında The Division 2 bu oyunlardan biri olacak ve canlı içerik yöneticisi Yannick Banchereau bugünkü “Oyun Durumu”ndan yayınladı ve açık test sunucularının bu ay başlarında güncelleme 3’ün yayınlanmasından önce açılacağını açıkladı.

 

Banchereau yayında;

“Her şeyi test etmeye mecbur değiliz. Belli ki, başlık güncellemesi 3 ile birlikte gelen büyük parça baskın – ve hayır, baskın PTS’de kullanılamayacak, bozmayacağız PTS’de bu bir sır olarak kalacak – ama bizim için en önemli şey, yamanın genel stabilitesini ve genel kalitesini ve tüm dengelemeyi ve eklediğimiz tüm potansiyel yeni öğeleri test etmektir.”

dedi.

“İnsanların onlarla deney yapmasını ve bunların rahat olup olmadığını, uygun bir şekilde dengelenmiş olup olmadıklarını veya halihazırda kırılmış yapılar ve bunun gibi şeyleri yapmanın yollarını bulduklarını bize söylemelerini istiyoruz.”

 

The Division 2 PTS (Public Test Server / Herkese Açık Test Sunucusu), Banchereau’nun konsollarda mümkün olandan daha hızlı ve daha esnek testler sağladığını söylediği PC’ye özel olacak. Tüm PC oyuncuları PTS’ye erişebilecekler – Uplay’de ayrı, bağımsız bir oyun olarak sunulacaklar, ancak mevcut Division 2 karakterleri PTS’ye aktarılacak, böylece başlamak zorunda kalmayacağınız yerden oynamaya başlayabilirsiniz. Bir geri bildirim forumu sunulacak ve NDA yok, böylece istediğiniz şekilde PTS oynayabilir veya başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

 

The Division 2’nin PTS’si için bir başlangıç tarihi belirtilmedi, ancak sekiz kişilik baskın Operation Dark Hours 25 Nisan’da canlı yayınlanmaya başladı.

Tom Clancy’s The Division 2 İnceleme