The Division 2 Title Update 3 Açıklandı

The Division 2 Title Update 3 Açıklandı

The Division 2 Title Update 3

The Division 2 Title Update 3

Ubisoft The Division 2, Title Update 3’teki en son güncellemeyle ilgili tam yama notlarını yayımladı. Güncellemede yer alan en önemli içerik Operation Dark Hours, The Division 2’nin ilk baskını. Tabii yeni özellikler, giyim ve yaşam kalitesi değişiklikleri de Title Update 3‘te yer alıyor.

Operation Dark Hours, World Tier 5’e ulaşan ve Tidal Basin’i halledenler için kullanılabilecek sekiz kişilik bir baskın. Baskın sizi ve ekibinizi tekrar Washington Ulusal Havaalanı’nı ele geçirmiş olan Black Tusks’a gönderiyor. The Division 2 topluluk yöneticisi Johan LindholmMore, Title Update 3 yama notlarında “Black Tusk’u yenmek için ekip çalışması, işbirliği ve uyum gerekli olacaktır.” dedi. Operation Dark Hours’un 16 Mayıs’ta hayata geçmesi planlanıyor.

Ubisoft, Operation Dark Hours’u ilk tamamlayan takımların ilk olarak sınırlı süreli ödüller alacağını açıkladı. İlk takımın ekip fotoğrafı, diğer tüm oyuncuların görmesi için The Division 2’in Beyaz Saray’ında sergilenecek. 16-23 Mayıs tarihleri arasında yapılacak baskınları tamamlayan herhangi bir takım kozmetik bir kol yaması alacak. Eğer zamanında sekiz kişilik bir takımı bir araya getiremezseniz, ki bu baskının eşleşmeyeceğini düşünmek için bir olasılıktır. Yine de gelecekte herhangi bir noktada sadece baskını tamamladığınız için bir klan afişi simgesi ve bir kupa ile ödüllendirileceksiniz.

Year 1 Pass sahiplerine, Title Update 3 ilk iki Classified Assignment görevini ekler. Bunları tamamlamak, The Division 2 mücadelesinin başlamasından önce DC’nin ardındaki hikayeleri dinlemenizi ve ayrıca sırt çantası kupalarını açmanızı sağlar. Title Update 3, aynı zamanda The Division 2’nin oyuna yeni kıyafetler, maskeler, ifadeler ve silah skinleri ekleyen ikinci Apparel etkinliğini de içeriyor.

Title Update 3 için tam yama notları buradaki bağlantıdan görülebilir.