The Division 20 Milyon Oyuncuyu Geçti

The Division 20 Milyon Oyuncuyu Geçti

The Division 20 Milyon Oyuncu

The Division 20 Milyon Oyuncu

Tom Clancy’s The Division 2 İncelemesi

Ubisoft’un çok oyunculu Kader benzeri atıcı The Division, yaklaşık iki yıldan beri oynanıyor ve bugün şirket oyunun önrmli bir kilometre taşını geçtiğini açıkladı; PS4, Xbox One ve PC genelindeki 20 milyon oyuncuyu aştı.

Her ne kadar bu sayı muhtemelen Ubisoft’un sunduğu ücretsiz denemelerden yararlananları içeriyor olsa da, yine de etkileyici bir sayı. The Division, New York eyaletinin büyüklüğünde bir oyuncu topladı ve kutlamak için Ubisoft bir dizi etkinlik başlatıyor. Mart ayında, haftada bir tane olmak üzere dört Küresel Etkinlik olacaktır ve her biri kendi özel değiştiricilerini ve ödüllerini verecektir.

Ubisoft, 20 milyon oyuncuyu geçtiğini bildirdiği duyurusunun bir parçası olarak oyunda dikkate değer başka istatistikler de gösterdi. Diğer şeylerin yanı sıra 66 milyar NPC öldürüldü ve oyuncular günde 3 saat oyunu oynadılar.

Ubisoft, The Underground, Survival ve Last Stand adlı üç büyük genişleme de dahil olmak üzere, The Division için yeni içerik rutin olarak yayınlamıştı. En yeni büyük içerik Aralık ayında geldimişti; yeni bir alan ve iki oyun modu eklendi. The Division’ın 1.8 güncellemesi hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.