The Elder Scrolls: Blades Erken Erişime Açıldı

The Elder Scrolls: Blades Erken Erişime Açıldı

The Elder Scrolls: Blades

The Elder Scrolls: Blades

Bethesda, The Elder Scrolls: Blades‘in 25 Mart’tan önce erken erişim için kayıt yaptıran oyunculara kullanılabilir olduğunu duyurdu. Ancak oyunculara gruplar halinde erişim izni verildiğinden, oyunu önceden sipariş etmiş ve erken kaydolduysanız bile, tüm oyunu oynamak için biraz daha beklemeniz gerekebilir. Ayrıca, Bethesda‘nın web sitesinde ön kayıt yaptırmanız gerekiyor, bu da oyunu ön sipariş vermekten ayrı bir süreçtir. Sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

Bethesda bir tweette, “The Elder Scrolls: Blades’in ilk dalgası erken erişimde sorunsuz geçti, bu yüzden bir sonraki dalgayı başlattık. 25 Mart tarihinden sonra kayıt yaptıysanız endişelenmeyin, günlük olarak davetiye gönderiyoruz.” yazdı. Takip eden bir tweet’te Bethesda, “hesap doğrulamasında gecikme” olduğunu açıkladı, ancak şirket sorunu “en kısa sürede” düzeltmeye çalışıyor.

The Elder Scrolls: Blades Twitter

Blades, Bethesda’nın “konsol kalitesinde grafikleri” olan “saf Elder Scroll oyunu” olarak tanımladığı The Elder Scrolls serisinin mobil bir versiyonudur. Blades ve önceki Elder Scrolls oyunları arasındaki en büyük fark, Blades’in açık bir dünyaya sahip olmamasıdır. Bunun yerine, Bethesda’ya göre bazıları hala “çok büyük” olan bir dizi birbirine bağlı ortam var.

The Elder Scrolls: Blades’in ilk olarak 2018’de Android ve iOS cihazlarında piyasaya sürülmesi planlanıyordu, ancak ertelenmişti. Oyunu indirmek ücretsizdir. Bethesda, oyunu gelecekte PC’ye ve konsollara getirme planlarının olduğunu ancak bu sürümler için planlanmış bir yol hattı olmadığını söyledi.