The First Berserker: Khazan’action oyununda yeni oyun görüntüleri

The First Berserker: Khazan’action oyununda yeni oyun görüntüleri

Neople stüdyosundan bağımsız geliştiriciler 2022 yılında The First Berserker: Khazan adlı umut verici bir rol yapma oyununu duyurdular. Bu oyun Souls serisi hayranları ve zorlu meydan okumaları sevenler tarafından yüksek puan alması bekleniyor. Proje oyunculara hardcore savaşlar ve görsel bir dövüş sistemi vaat ediyor, ancak henüz çıkış tarihi hakkında bir bilgi verilmedi. Fextralife ile yapılan röportajda proje yaratıcıları oyunun geliştirilme aşamalarını ve yeni oynanışı gösterdiler.

Neople temsilcileriyle yapılan görüşmede, The First Berserker: Khazan’ın tek kişilik yapısına vurgu yapıldı. Geliştiricilere göre oyun baştan beri tek oyunculu bir hikaye macerası olarak tasarlanmış ve yaratıcılar bu yaklaşımdan vazgeçmeyi planlamıyor. Ekip oyun içi çok oyunculu bir mod eklemeyi düşünmüyor, ancak oyunculardan bu konuda yüksek talep olduğunu kabul ediyor.

The First Berserker: Khazan’ın son düzenleme aşamasında olduğu belirtiliyor. Oyunun geliştirilme süreci final aşamasında. Geliştiriciler hataları giderme ve dengeyi son kez ayarlama konusunda çalışıyorlar, ancak stüdyo henüz kesin bir çıkış tarihi vermek istemiyor.

Olası olarak bu hardcore aksiyon oyunu bu yılın sonunda PC ve konsollar için piyasaya sürülebilir. The First Berserker: Khazan, açık dünya bir oyun olmayacak, daha çok kapalı seviye tasarımı olan bir oyun olacak, macera ve keşiflere, farklı silah ve zırh türlerine ve yetenek ağacı sistemiyle odaklanacak.