The Invincible, oyunculardan iyi bir karşılama alarak geliştirme maliyetlerini karşıladı ve kâr elde etmeye devam ediyor

The Invincible, oyunculardan iyi bir karşılama alarak geliştirme maliyetlerini karşıladı ve kâr elde etmeye devam ediyor

11 bit studios yayınevi, son mali raporunda Starward Industries tarafından geliştirilen İnvincible adlı bilim kurgu macerasının, geliştirme maliyetlerini karşıladığını ve kar etmeye başladığını duyurdu.

Bu, başlangıçta çok zayıf olan satışlara rağmen başarılı oldu. Nasıl mı? Oyun hakkında çok sayıda olumlu yorum bırakan oyuncuların olumlu izlenimleri sayesinde, oyunun yayılmasına yardımcı oldular.

“Belirtilen dönemde yayınevi bölümü üzerinde önemli etkileri olan önemli bir olay, 6 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen İnvincibleın yayınlanmasını önemli ölçüde etkiledi. İnvincible, Polonyalı yazar Stanislaw Lem’in aynı adlı kitabına dayanmaktadır. Satışlar beklentilerin altında kaldı. Bununla birlikte, oyun oyunculardan olumlu yorumlar aldı ve Steam’de büyük popülerliğe sahipti, kullanıcıların dilek listelerinde yer alması, uzun vadede başarılı bir şekilde para kazanabileceğimizi varsaymamızı sağlar. 11 bit studios S.A., 2024 yılının ilk çeyreğinde, projeye yaptığı yatırımları geri aldığını duyurdu.”

Aslında İnvincible hakkında ilk veriler çok kötüydü. Başlangıçta, piyasaya sürüldüğünde gelirin sadece 790.000 dolar olacağı ve yaklaşık 25.000 kopya sattığı konuşuluyordu. Üretim ve pazarlama maliyetlerinin 4,2 milyon doları bulması göz önüne alındığında, yaklaşık 3,4 milyon dolar eksikliği vardı.