The Last of Us Part 2, Lansmandan Bu Yana 4 Milyondan Fazla Sattı

The Last of Us Part 2, Lansmandan Bu Yana 4 Milyondan Fazla Sattı

Sony, son zamanların en çok konuşulan oyunlarından olan The Last of Us Part 2 ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Sony cephesinden yapılan açıklamaya göre, The Last of Us Part 2'nin geçen hafta düzenlenen lansmanından bu yana 4 milyondan fazla sattığını açıkladı.

Avrupa genelinde The Last of Us Part 2 ön siparişleri, Marvel'in Spider-Man oyunu zamanlarındaki rakamlarla çok yakındı. Gecikmelerden ve ortaya çıkan birçok sızıntıdan etkilenmesine rağmen, The Last of Us Part 2 kesinlikle “yeni bir tanımlayıcı oyun” olma yolunda ilerliyor.

The Last of Us Part 2'nin yönetmeni Neil Druckmann, yaklaşık altı yıldır bu oyun için çalıştıklarını belirtti. “Oldukça şık tasarımların yer aldığı ve beklenmedik şekillerde size meydan okuyacak yeni bir tür hikaye anlatmaya başladık. Deneyimin bu kadar büyük bir kitleye nasıl hitap ettiğini görmek ve ortaya çıkardığı tartışma türlerine tanık olmak inanılmazdı” dedi. “İster muhteşem Fotoğraf Modu çekimleriniz, ister oyun GIF'leriniz veya Ellie'nin gitarını kullanarak kaydettiğiniz şarkılar olsun, yaratıcılığınızdan da ilham aldık.”

Druckmann, The Last of Us Part 2'yi hayata geçiren Naughty Dog'da yer alan ekiplerin geliştirme sürecindeki çabalarını da kutladı. “Oyunu oynayan insanlar tarafından güzel yorumları görmek çok güzel bir durum” diye ekledi. “Bu inanılmaz dönüm noktasına ulaşmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.”

Bildiğiniz üzere The Last of Us Part 2, şuan için yalnızca PlayStation 4 için çıktı.