The Last of Us Part 2 Remastered bir haftada %72 oyuncu kaybetti

The Last of Us Part 2 Remastered bir haftada %72 oyuncu kaybetti

Naughty Dog’un oyuncularının ırması The Last of Us Part 2’nin güncellenmiş PS5 sürümü, Ellie’nin son macerasının en iyi versiyonunu, ek bölümler ve birkaç yenilikle sunuyor. Bunlar arasında No Return modu da var, serinin en bilindik karakterlerini kullanabildiğiniz bir mod, tabii ki Joel de dahil – ancak gerçekleştirilmesi, hayranlar tarafından pek hoş karşılanmış gibi görünmüyor.

Son verilere göre, TrueTrophies portalı tarafından sağlanan verilere göre, The Last of Us Part 2 Remastered’ın piyasaya sürülmesinin ardından sadece bir hafta içinde %72 oyun oyuncusunu kaybettiği görülüyor: herhangi bir oyun için endişe verici bir rakam, ancak bu aynı zamanda yeni özelliklerin bir oyunun popülaritesini artırmadığının da bir kanıtı.

Aslında, No Return’ün yeni oyun için geri dönüp oynamak için mükemmel bir fırsat olacağı düşünüldü; açıkça, roguelike modu kullanıcıları heyecanlandırmadı ve ek bir şey olarak kabul edildi, ne övgü ne de şanı hak etmeyen.

Elde edilen veriler ayrıca, güncellemeyi satın alanların çoğunluğunun zaten PS4’te orijinal The Last of Us Part 2’yi satın almış olanlar olduğunu gösteriyor. Güncellemenin sadece 10 dolar tutarında olması, yenilikleri denemek için iyi bir teşvik sağladı. Ancak, birkaç gün sonra onlar da başka oyunlara geri döndüler.

The Last of Us Part 2 Remastered’ın piyasaya sürülme tarihi 19 Ocak 2024 Cuma günüydü.