The Last Of Us TV Serisi 2023'te Yayınlanacak

The Last Of Us TV Serisi 2023'te Yayınlanacak

HBO Max baş içerik sorumlusu Casey Bloys, serinin 2022 yerine 2023'te yayına başlayacağını onayladığı için The Last of Us'ın hayranları yaklaşan TV şovu için beklenenden biraz daha uzun süre beklemenin hayal kırıklığını yaşıyor.

Deadline haber sitesiyle ile yakın tarihli bir röportajda Bloys, The Last of Us için Kanada'da çekimlerin hala devam ettiğini ve serinin 2023'e kadar yayınlanmayacağını açıkladı. Bloys, çekimlerin ne zaman biteceği veya 2023'te vizyon tarihi hakkında bir tahminde bulunmadı. 2021'de dolaşan bir söylentiye göre serinin çekimlerinde herhangi bir gecikme olmazsa Haziran 2022'ye kadar tamamlanacağını öne sürülüyor.

Bloys, röportajda “Bazı erken bölümler gördüm ve çok heyecanlıyım. Gördüklerim harika görünüyor, bu yüzden heyecanlıyım ama 2022'yi beklemeyin.” diye belirtiyor.

Son aylarda The Last Of Us'ın gala tarihini çevreleyen haberler, Ellie’yi canlandıracak Bella Ramsey gibi yüksek profilli kişilerin, gösterinin 2022'de bir noktada yayınlanacağını ima etmesiyle biraz ortalıkta dolaşıyordu. Casey Bloys oldukça emin görünüyor. Seri gelecek yıl yayınlanacak, bu şu anda büyük ölçüde doğrulandı, ancak 2022 çıkışını alay eden kişilerin sayısına bakılırsa, serinin perde arkasında beklenmedik bir veya iki gecikme yaşadığı anlamına gelebilir.

Serinin ne hakkında olacağına gelirsek, ilk sezonun bir bölümünü Naughty Dog'dan Neil Druckmann'ın yöneteceği orijinal oyunun hikayesinin yeniden anlatılacağını biliyoruz. Seri on bölüm uzunluğunda olacak ve muhtemelen The Last Of Us'ın Left Behind DLC'sinin bir uyarlamasını içerecek. Bunun dışında, seride yer alan herkesin daha fazla ayrıntıyı oldukça sıkı bir şekilde gizlese de, en azından gelecek yıla kadar bizi idare edecek bir oyunumuz var.