The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel PS4’e Geliyor

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel PS4’e Geliyor

Xseed Games, PlayStation 3 ve PS Vita JRPG serisinden aşina olduğumuz muazzam “The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel”i PlayStation 4’e getiriyor. Sürekli bir hikaye anlatan birkaç oyun serisinin ilki olan Trails of Cold Steel’in çıkış tarihi belli oldu. PS4 için 26 Mart 2019’dan başlayarak ilk defa girebilir veya yeni platformda tekrar deneyebilirsiniz. Avrupa’da ise 2019’un başlarında bir sürüm yapılması planlanıyor, ancak yayıncı henüz bir çıkış tarihi duyurmadı.

Legend of Heroes serisinin uzun süredir hayranı olanlar, bu sürümün önceki sürümlerden İngilizce dublajına ek olarak, ilk kez Japonca ses parçasını da içereceği için bu yeni sürümle en çok ilgilenebilir. Bu İngilizce dublajı, daha önceki sürümlerde bulunmayan PC sürümünden yeni kaydedilmiş satırları da içerecektir. Önsiparişler şimdi “Kararlı Baskı” olarak adlandırılan fiziksel bir baskı için açıktır. Buna oyunun yanı sıra bir fiziksel ürün listesi de dahildir. PlayStation 4’te de doğal olarak dijital bir sürüm piyasaya sürülecek.

The Decisive Edition of The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel’in izleri elbette oyunun bir kopyasını, 50 miralık bir kopya parayı (oyun içi para birimi olan mira), 21 seçkin, tam uzunlukta parçadan oluşan bir müzik CD’si içerecek. Özel sanat eserleri ile oyun için bir SteelBook çantası ve 52 sayfalık bir kılavuz da içeriyor. El kitabı ayrıca Alisa Reinford’daki Cold Steel Crash Course adlı 10 sayfa çizgi roman içeriyor.

Cold Steel Trails ilk olarak 2015 yılında piyasaya sürüldü ve Trails in the Sky serisinin ardından Legend of Heroes serisinin popülerliğini artırdı. The Trails of Cold Steel serisi şu an dört oyunluk ve üçüncü giriş bu yıl Japonya dışına çıkacak. Tıpkı Ys serisinde olduğu gibi, yayıncılık NIS America’ya taşındı, ancak Xseed ilk iki oyunun haklarını açıkça korudu.